Lauantaina 13.7. Kyläkaupan Kesätansseissa musiikista vastaa legendaarinen Juhamatti & Yötaivas.

Lauantaina 13.7. Kyläkaupan Kesätansseissa musiikista vastaa legendaarinen Juhamatti & Yötaivas.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssilavojen rakastetuimmat tähdet

10.7.2024

Aitoa lavatanssitunnelmaa koko kesän

Kyläkaupan uuden MuotiOutletin läheisyydessä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesän aikana lavalle nousevat muun muassa Yölintu, Lasse Hoikka & Souvarit, Finlanders, Heikki Koskelo, Isto Hiltunen, Juhamatti, Markku Aro, Nina Åkerman, Jaska Mäkynen ja monet muut kotimaiset tähtiartistit. Kesätanssien aikataulu on joka päivä sama – kello 19-24. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Tanssittajia Suomen huipulta

Torstaina 11.7. tanssikansaa viihdyttää Ari Lavu & Wire-orkesteri. Sympaattinen ”nallekarhu” Ari Lavu laulaa lämpimällä äänellään suoraan kuulijan sydämeen. Ari on jo nuoresta pojasta alkaen ollut musiikin kanssa tekemisissä rumpalina ja laulajana, niin Rock’n Roll bändissä kuin heavyrumpalina aina Firma Rockin voittoon saakka.  Samoihin aikoihin kuitenkin veri veti rautalankamausteisen tanssimusiikin pariin. Sillä tiellä mennään ja vahvasti. Monipuolisessa keikkasetissä soi sulassa sovussa tangot, lattarit, valssit, Olavi Virta, Agents, Topi Sorsakoski ja itse Elvis.

Perjantaina 12.7. 2021 pyörähdellään vuoden 2021 tanssittajaksi valitun Ässät-yhtyen tahtiin. Ässät on vuonna 1978 perustettu trio, joka kiertää edelleen 100 keikan vuositahtia. Yhtyeen viimeisin levy on julkaistu aivan äskettäin ja siihen on taltioitu korona-aikana ja sen jälkeen tehtyjä kappaleita. 

Lauantaina 13.7. musiikista vastaa vuoden Juhamatti & Yötaivas. Legendaarisen Juhamatin musiikkiuran alkutaipaleet lähtevät 1960-luvulta ja vuonna 1975 Apu-lehden järjestämän Iskelmähaavi-kilpailun voitto oli selkeä läpimurto. Ensimmäinen, yhä tänä päivänä suosittu, albumi Fanny Fanny ilmestyi 1977. Juhamatti oli 80-luvun kuumimpia artisteja. Vuosien saatossa Juhamatista muovautui koko Suomen rakastama ja tuntema laulaja, jonka hiteistä mainittakoon mm. Volga, Pieni ja lämpöinen, Mikä sulle oikein tuli, Voitko unohtaa, Vain yksi yö, Vain rakkaus, Älä pelkää olla hellä ja Hiljaa virtaa Don.  Juhamatti on huvipaikkojen yleisömagneetti, jolla on tanssijalan alle käyvä laaja ohjelmisto.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin