Tangokuningas Aki Samuli tuo kiertueensa Kyläkaupan Kesätansseihin perjantaina 5.7.2024.

Tangokuningas Aki Samuli tuo kiertueensa Kyläkaupan Kesätansseihin perjantaina 5.7.2024.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssilavojen rakastetuimmat tähdet

3.7.2024

Aitoa lavatanssitunnelmaa koko kesän

Kyläkaupan uuden MuotiOutletin läheisyydessä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesän aikana lavalle nousevat muun muassa Yölintu, Lasse Hoikka & Souvarit, Finlanders, Heikki Koskelo, Isto Hiltunen, Juhamatti, Markku Aro, Nina Åkerman, Jaska Mäkynen ja monet muut kotimaiset tähtiartistit. Kesätanssien aikataulu on joka päivä sama – kello 19-24. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Tanssittajia Suomen huipulta

Torstaina 4.7. tanssikansaa viihdyttää vuonna 2007 perustettu Sinitaivas. Bändin ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun myötä – ryhmä kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi. Sinitaivas on tehnyt parhaimmillaan 200 esiintymistä vuodessa ja on ehdottomasti yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista. Sen vahvana tavaramerkkinä pidetään monipuolista ohjelmistoa. Hyvä ja iloinen meininki saa loistavia lisämausteita soittimista – niitä keikkalavoilla nähdään melkoinen määrä; perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin.

Tangokuningas palaa lavoille

Perjantaina 5.7. musiikista vastaa vuoden 2015 tangokuningas, iskelmäartisti Aki Samuli, joka palaa keikkalavoille neljän vuoden keikkatauon jälkeen kesäkiertueen muodossa.  Aki Samuli’n Pauloissa -nimeä kantava kiertue antaa jo vahvan vihjeen siitä mitä on luvassa. Ohjelmisto on kasattu Paula Koivuniemen tuotannosta ja lisämausteena on mielenkiintoinen ripaus omaa tuotantoa kolmelta studioalbumilta. Kiertueella kuullaan mm. Kyösti Mäkimattilan ja Riku Niemen kynästä syntynyt ”Sen täytyi olla rakkautta”.

Kiertue on suunniteltu huolellisesti huippumuusikoiden kanssa palvelemaan koko kansaa. Ohjelmisto soveltuu niin aktiivi- kuin harrastetanssijoille unohtamatta kuulijaa. Ilta on täynnä suuria tunteita, sydämeen porautuvia lauluja ja aivan mahtavia rytmejä. -Odotan innolla paluuta kesäksi huvikeskuksiin. Onki ollu jo kova ikävä ihmisiä sekä sitä rakkainta; laulamista ja esiintymistä. En malta odottaa, että pääsen välittämään tunteita ja tuomaan iloa teille ihmiset. Tehdään yhdessä kesästä 2024 unohtumaton seikkailu, Aki innostuu.

Lauantaina 6.7. tanssitaan J.A.L.O:n tahdissa.  J.A.L.O (Jussi Antero Lammela Orkesteri) on nimensä mukaisesti Jussi Lammelan perustama tanssiorkesteri. Se oli aiemmalta nimeltään MeLammelat, joka syntyi keväällä 2020, kun Jussi päätti kolmenkymmenenviiden ”Finlanders-vuoden” jälkeen kokeilla jotain uutta. Orkesteri koostuu neljästä erittäin kokeneesta muusikosta ja mikin takana vuorottelee jokainen.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin