Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan torstaina 4.8. Kyösti Mäkimattilan ja Varjokuvan tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan torstaina 4.8. Kyösti Mäkimattilan ja Varjokuvan tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa on tunnelmaa

1.8.2023

Kesän parhaat tanssit

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa esiintyvät kesän aikana kotimaisten tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Torstaina 3.8. Kesätansseissa viihdyttää Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Kyösti on Suomen eturivin iskelmälaulaja ja lauluntekijä sekä kirjailija ja runoilija. Hän nousi koko kansan tietoisuuteen Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailusta, jossa hänet kruunattiin Tangokuninkaaksi vuonna 2013.

Perjantaina 4.8. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa Leif Lindeman & Rosette. Jo vuonna 1991 Tenavatähti-laulukilpailussa itsensä kansan sydämiin laulanut Leif Lindeman tekee täydestä sydämestä monipuolista musiikkia. Hän on tanssilavojen lisäksi tuttu myös Tangokuningas-kisasta ja Syksyn Sävel 2022-kilpailun voitosta.

Lauantaina 5.8. musiikista huolehtii Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Iskelmätaivaan kirkas tähti Mikko Mäkeläinen tunnetaan, ei pelkästään loistavana laulajana, vaan myös yleisöään viihdyttävänä ammattilaisena ja vahvana iskelmän tulkitsijana. Tumma, tunnistettava ääni ja hurmaava persoona on valloittanut kuulijat kautta maan niin tanssilavoilla kuin konserttiestradeilla.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin