Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan lauantaina 12.8.2023 tangokuningas Jaska Mäkysen tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa tanssitaan lauantaina 12.8.2023 tangokuningas Jaska Mäkysen tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa on tunnelmaa

9.8.2023

Kesän parhaat tanssit

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa esiintyvät kesän aikana kotimaisten tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Torstaina 10.8. Kesätansseissa viihdyttää PNP solistinaan Henri Jokinen. Tango, foksi, lattarit ja humppa. Näitä ja monia muita oikeita kunnon tanssilajeja kuullaan ja saadaan tanssia PNP:n ja Jokisen esittäminä.

Perjantaina 11.8. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa Nina Åkerman & ManTra. Vuonna 2010 Nina Åkerman voitti Olavi Virta -laulukilpailun, Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningatar-kilpailussa Nina sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja 2016 hän oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi.

Lauantaina 12.8. musiikista huolehtii Jaska Mäkynen & Nelostie. Vuoden 1991 tangokuningas tarjoilee Nelostien kanssa tanssikansalle laadukkaan monipuolista, kutkuttavan kivasti jalan alle menevää tanssimusiikkia.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin