Kyläkaupan Kesätansseissa torstaina 20.7. kehuttu ja yleisön rakastama Antti Ahopelto & Etiketti.

Kyläkaupan Kesätansseissa torstaina 20.7. kehuttu ja yleisön rakastama Antti Ahopelto & Etiketti.

Kyläkaupan Kesätansseissa oikeaa lavatanssitunnelmaa

19.7.2023

Kesän parhaat tanssit

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 20.7. kehuttu ja yleisön rakastama Antti Ahopelto & Etiketti.

Antin keikkaohjelmisto on ollut tunnetusti aina tanssijan mieleen monipuolisuutensa takia. Antin mukana keikoilla kulkee nykyisin myös ihastuttava saxofoni. Syksyllä 2022 Antti Ahopelto voitti Tanssin Tähdet -yleisöäänestyksellä Vuoden 2022 miesartisti -palkinnon ja Rakkaus ei oo elokuvaa -albumi julkaistiin kesäkuussa 2023.

Perjantaina 21.7. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa takuuvarmaa tanssimusiikkia esittävä Ässät-orkesteri.

Lauantaina 22.7. tanssittaa legendaarinen Juhamatti & Yötaivas. Juhamatti oli jo 80-luvulla kuumimpia artisteja ja kultalevyjäkin kertyi neljä perätysten. Vuosien saatossa Juhamatista muovautui koko Suomen rakastama ja tuntema laulaja, jonka hiteistä mainittakoon mm. Volga, Pieni ja lämpöinen, Mikä sulle oikein tuli, Voitko unohtaa, Vain yksi yö ja Älä pelkää olla hellä. Tarttuvan hitit ovat jääneet yleisön mieleen. Juhamatti on huvipaikkojen yleisömagneetti, jolla on tanssijalan alle käyvä laaja ohjelmisto.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan ravintolamaailman uusin tulokas, Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin