Kyläkaupan Kesätansseissa torstaina 27.7. tanssitaan legendaarisen Markku Aron ja Diesel-yhtyeen tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa torstaina 27.7. tanssitaan legendaarisen Markku Aron ja Diesel-yhtyeen tahtiin.

Kyläkaupan Kesätansseissa oikeaa lavatanssitunnelmaa

26.7.2023

Kesän parhaat tanssit

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa esiintyvät kesän aikana kotimaisten tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Torstaina 27.7. Kyläkaupan Kesätansseissa esiintyy legendaarinen Markku Aro, alansa rautainen ammattilainen ja kiistatta yksi Suomen suosituimmista iskelmätähdistä. Aro on viihdyttänyt yleisöä jo useita vuosikymmeniä.  Miehen todellinen läpimurtohitti "Käyn uudelleen eiliseen" julkaistiin vuonna 1968 ja sitä on seurannut mittava lista suomalaisten rakastamia hittejä - "Hyvännäköinen", "Jestas sentään", "Oma kultasein", "Anna kaikkien kukkien kukkia", "Etsin kunnes löydän sun” sekä monet, monet muut. 

Perjantaina 28.7. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa upeaääninen Hanna Hirvonen orkestereineen. Helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen Hanna on Toivo Kärki laulukilpailu 2004-voittaja, IskelmäMestari 2016 ja Tangomarkkinoiden superfinalisti 2022.

Lauantaina 29.7. musiikista huolehtii J. Eskelinen & Onnenkulkurit. Karismaattisena esiintyjänä mainetta niittävä J.Eskelinen on saanut kehuja monipuolisesta ohjelmistostaan. Eskelisen keikkaohjelmisto on valittu huolella nostalgisista klassikkokappaleista, omasta uudesta tuotannosta, sekä nykypäivänä harvemmin kuulluista, kenties hieman jo unhoon jääneistä helmistä.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan ravintolamaailman uusin tulokas, Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin