Hurmaava Taikakuu, yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita, viihdyttää torstaina 13.7.2023 Kyläkaupan Kesätansseissa.

Hurmaava Taikakuu, yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita, viihdyttää torstaina 13.7.2023 Kyläkaupan Kesätansseissa.

Kyläkaupan Kesätansseissa aitoa lavatanssitunnelmaa

12.7.2023

Iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 13.7. Taikakuu, joka on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä bändi on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon. Meriiteistä löytyy mm. Vuoden viihdyttäjä, EMMA-palkinto ja lukuisat Kuukauden levy -palkinnot ja oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri.

Perjantaina 14.7. Kyläkaupan Kesätansseissa tahdeista vastaa tanssikansan rakastama Janne Tulkki & Tulinen sydän. Sympaattinen Janne Tulkki on viihdyttänyt suomalaista tanssi- ja iskelmäkansaa musiikkiviihteen huipulla jo yli kaksikymmentä vuotta ja keikkatahti jatkuu edelleen tiiviinä. Yli 250 000 myytyä albumia - kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa.

Lauantaina 15.7. tanssittaa suurta suosiota tanssikansan parissa nauttiva Kalle Jussila & Quattro. Kalle Jussila on suomalainen laulaja sekä musiikintekijä. Hän kantaa ylpeänä tangolaulajan titteliä. Hänen menestyksensä tangomarkkinoilla on siivittänyt uraa eteenpäin. Hän sijoittui vuonna 2013 neljänneksi, ja vuoden 2015 kovan kisan lopputuloksena oli toinen sija.

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan ravintolamaailman uusin tulokas, Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin