Kesälauantaisin voi tehdä hyviä löytöjä Kyläkaupan Kesäkirppikseltä.

Kesälauantaisin voi tehdä hyviä löytöjä Kyläkaupan Kesäkirppikseltä.

Kyläkaupan Kesäkirppis lauantaisin

7.7.2021

Kyläkaupan Kesäkirppis järjestetään jälleen ensi lauantaina 10.7.2021 ja siitä nautitaan kesälauantaisin 7.8.2021 saakka. Kesäkirppis järjestetään MuotiOutletin vieressä kello 11-16. Myyjät saavat saapua alueelle klo 10-11.

Kesäkirppis on erinomainen paikka muuttaa tarpeettomat tavarat rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Kyläkaupan Kesäkirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa. Kesäkirppiksellä noudatetaan viranomaisten ohjeita turvaväleistä ja myyjien paikkamaksut suositellaan maksettavaksi ensisijaisesti kortilla.

Kyläkaupan Kesäkirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa. Kesäkirppiksen myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä ja myyjät voivat saapua paikalle aamuisin klo 10-11 Väkkäräpakantien kautta. Kello 11 jälkeen kirppisalueelle ajo on turvallisuussyistä sallittu vain järjestäjän erityisluvalla. Myyntipaikan koko on 6 x 5 m ja hinta 10 euroa päivältä, maksu suoritetaan paikalle saavuttaessa. Myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista ja jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueelle ei ole sallittua jättää myymättä jääneitä tavaroita Kesäkirppispäivän päätyttyä. Kesäkirppiksen tarkemmat säännöt myyjille ovat luettavissa tuuri.fi-sivuilla.

« Takaisin