Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä Kyläkaupan Kesätorille Tavarapuodin etupihalle.

Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä Kyläkaupan Kesätorille Tavarapuodin etupihalle.

Kyläkaupan kesä on täydessä vauhdissa

17.6.2015

Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä Kyläkaupan Kesätorille Tavarapuodin etupihalle.

Kesätori ilahduttaa kesän ostosmatkalaisia jälleen koko kesän

Suuren suosion aiempina vuosina saavuttanut, edullisten löytöjen Kesätori on jälleen palannut Kyläkaupan etupihalle. Tänä vuonna Kesätorilla myydään koko kesän ajan pääasiassa pukeutumisen tuotteita; kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Tavarapuodin sisäänkäynnin ja OnnenKengän välissä sijaitseva Kesätori palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 11-20. Juhannuksen aikana pe-la 19.-20.6.2015 Kesätori on suljettu.

Kesätanssit alkavat OnnenTähden terassilla

OnnenKiven keskiviikkoiset päivätanssit ovat jääneet kesätauolle, mutta ei hätää: Kyläkauppa järjestää  24.6. alkaen joka keskiviikko Kesätanssit Ruokapuodin etupihalla, ravintola OnnenTähden terassilla. Kesäisiä tansseja raittiissa ulkoilmassa jatketaan aina heinäkuun loppuun.

Kesätanssien kellonaika on kaikille Kyläkaupan päivätansseissa kävijöille tuttu: 13-17. Liput kesätansseihin maksavat 5 €. Ensimmäisellä kerralla tansseja tahdittaa Jussi Fischer ja Kalevi Suntila.

Päivätanssien syyskausi käynnistyy, kun  5.8. starttaavat jälleen tutut päivätanssit OnnenKiven yläkerran tanssiparketilla.

Lasten Procter & Gamble kesäkisat Keskustorilla

Keskustori täyttyy iloisesta melskeestä, kun Procter & Gamble järjestää lapsille kesäkisat tiistaina ja keskiviikkona 23.-24.6. klo 11-15. Luvassa on kolme kesäistä lajia, jotka suorittamalla saa palkinnon. Tule ja osallistu leikkimieliseen kisaan!

« Takaisin