Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 29.6. Leif Lindeman ja Amore.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 29.6. Leif Lindeman ja Amore.

Kyläkaupan kesä on lomailijan paratiisi

28.6.2023

Iloista Aitoa suomalaista lavatanssitunnelmaa Kyläkaupan Kesätansseissa

Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja karavaanarialue Onnelan välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan torstaista lauantaihin kello 19-24 elokuun puoleen väliin saakka ja elokuun kahtena viimeisenä viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin. Liput tansseihin maksavat 10 € ja tapahtuma on K18.

Kyläkaupan Kesätansseissa viihdyttää torstaina 29.6. Leif Lindeman ja Amore. Jo vuonna 1991 Tenavatähti-laulukilpailussa itsensä kansan sydämiin laulanut Leif Lindeman pitää tun-nuslauseenaan ajatusta, että jokainen meistä on oman onnensa seppä ja kehottaa kohtelemaan muita, kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan. Perjantaina Kyläkaupan Kesätansseissa 30.6. tahdeista vastaa In The Mood.

Tangoa, foksia, lattaria, humppaa ja monia muita tanssilajeja kuullaan PNP solistinaan Henri Jokinen tanssiorkesterin esittäminä lauantaina 1.7.2023. Henri kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuoden 2019 tangonuoreksi 14–17 -vuotiaiden sarjassa.

 

Kyläkaupan Kesäravintola palvelee joka päivä

Kyläkaupan ravintolamaailman uusin tulokas, Kyläkaupan Kesäravintola palvelee karavaanarialue Onnelan vastaanoton lähellä, tanssiteltan yhteydessä joka päivä kello 15-22 ja tanssi-iltoina pidennetyin aukioloin aina kello 24 saakka. Kesäravintolassa voit herkutella muun muassa pannupizzoilla, hampurilaisilla ja grilliannoksilla ja nauttia niistä vaikkapa ilta-auringon puolella olevalla terassilla. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

« Takaisin