Kyläkauppa palvelee kesäkuussa 8-23, heinäkuussa 8-24 ja elokuussa 8-23.

Kyläkauppa palvelee kesäkuussa 8-23, heinäkuussa 8-24 ja elokuussa 8-23.

Kyläkaupan kesä on lomailijan paratiisi

22.6.2022

Kyläkaupassa viihdytään aamusta iltaan

Kyläkauppa palvelee kesäkuussa aamukahdeksasta iltayhteentoista ja heinäkuussa iltakahteentoista asti. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Kyläkaupan uuden Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Kyläkaupalla on uusi upea Kesäjuna. Aikaisemmasta Kesäjunasta Tuurin kauppakylän asiakkaat saivat nauttia 12 kesän ajan. Uusi Kesäjuna jatkaa perinteitä tänä kesänä ja tänä kesänä Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella koko Miljoona Tivoli -ajan, aina 14.8.2022 asti.

Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

« Takaisin