Kyläkaupan Kesäjunan ilmaiset elämysajelut joka päivä 15.8.2021 saakka.

Kyläkaupan Kesäjunan ilmaiset elämysajelut joka päivä 15.8.2021 saakka.

Kyläkaupan kesä on lomailijan paratiisi

24.6.2021

Kyläkaupassa viihdytään aamusta iltaan

Kyläkauppa palvelee kesällä aamukahdeksasta iltayhteentoista koko Miljoona Tivolin Tuurissa oloajan eli sunnuntaihin 15.8.2021 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto

Miljoona Tivoli, maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä 15.8.2021 asti eli koko kesän – huikeat 79 päivää. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen.

Ilmaisen Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 15.8.2021 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkaupan Muumi-leikkipuisto on kaikille ilmainen

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on aina avoinna ja kaikkien käytössä ilmaiseksi. Muumipuistossa riittää leikkijöitä läpi vuoden ja leikkikavereita sieltä löytää aina. Muumipuisto jakautuu Muumilaakson tarinoiden mukaan neljään osaan: Muumilaakso, Meren ranta, Yksinäiset vuoret ja Hattivattien saari. Näiden lisäksi aluetta täydentävät vielä yksittäiset laitteet. Kaiken kaikkiaan Muumipuistossa on lähes 20 laitetta, mikä tekee siitä Suomen suurimman Muumi –leikkipuiston.

Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään toimintatuokioita 28.6.-8.8.2021 joka päivä klo 12 ja 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

« Takaisin