Hyvien löytöjen Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla 10.-11.8.2019

Hyvien löytöjen Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla 10.-11.8.2019

Kyläkaupan kesä huipentuu kaksipäiväiseen Miljoona Kirppikseen

8.8.2019

Suosittu Kyläkaupan Miljoona Kirppis järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 10.-11.8.2019.  Yleisön pyynnöstä Miljoona Kirppis järjestetään kaksipäiväisenä ja hyviä löytöjä pääsee tekemään molempina päivinä kello 10-16. Miljoona Kirppis järjestetään Ruokapuotia vastapäätä joen toisella puolella olevalla Kyläkaupan tapahtumakentällä. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, nyt on erinomainen tilaisuus muuttaa ne rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Miljoona Kirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa

Säännöt myyjille

Myyjien kulku Miljoona Kirppis –alueelle tapahtuu helpoiten Toivontien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 8-10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla.

Myyntipaikat annetaan myyjille saapumisjärjestyksessä, paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Yhden myyntipaikan koko on 5 x 5 m ja myyjä voi halutessaan lunastaa itselleen useamman myyntipaikan. Yhden myyntipaikan hinta on 10 e/päivä.

Myyntipaikkamaksu kerätään myyjiltä aamulla klo 10 jälkeen sen mukaan, montako paikkaa myyjä on itselleen varannut. Myyntipaikan voi maksaa käteisellä tai kortilla ja maksua vastaan myyjät saavat tositteen, joka tulee pitää tallessa ja näkyvillä koko tapahtuman ajan. Myyntitavaroita voi pitää alueella yön yli omalla vastuulla.

Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista ulkoalueella. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia.

« Takaisin