Kyläkaupan Bensa-aseman jalokivi on 200 cd:n jukebox.

Kyläkaupan Bensa-aseman jalokivi on 200 cd:n jukebox.

Kyläkaupan Bensa-aseman valikoimiin hampurilaiset, ilmaiset pelit ja jukebox

5.12.2018

Kesästä lähtien Suomen halvinta bensaa

Kyläkaupan Bensa-asema on kesäkuusta asti myynyt keskimääräisesti Suomen halvinta polttoainetta

(Lähde: polttoaine.net) ja tästä on tullut asiakkailta runsaasti kiitosta. Hinnoittelu on houkutellut väkeä niin läheltä kuin kaukaa ja samalla tuonut lisää ruokailevia asiakkaita. Kaikkien Bensa-asemalla asioivien iloksi tarjolla oleva ruokalista on kasvanut entisestään ja tuoreimpana uudistuksena tiloihin on saatu myös lisää viihdykettä asiakkaille, nimittäin jukebox sekä useita ilmaisia autopelejä.

Bensa-aseman valikoimiin on nyt tullut lounasruoan, annosten ja pizzojen lisäksi sekä perinteiset että erikoishampurilaiset. Hampurilaisten makumaailma on suunniteltu selkeäksi ja niissä on käytetty kotimaisia ja laadukkaita raaka-aineita. Hampurilaisvalikoimassa on kaikkea mahdollista pienemmistä mukaan napattavista suolapaloista aina lounashampurilaisiin, joista saa ranskalaislisukkeella tuhdinkin aterian. Hampurilaislistan suunnittelussa on ollut mukana henkilökunnan lisäksi myös kanta-asiakkaita, joilta on kysytty ideoita ja mielipiteitä. Hyvän yhteistyön tuloksena on syntynyt uusi, ainutlaatuinen hampurilaismenu, jonka tuotteista voit nauttia vain Kyläkaupan Bensa-asemalla. 


Hampurilaiset on nimetty hauskasti pienellä eteläpohjalaisella twistillä ja sovitettu Bensa-aseman tyyliin istuviksi. Myynnissä on esimerkiksi Riisseli ja Tupajumi -nimiset hampurilaiset sekä tietenkin myös piakkoin bensamittareista katoavat Ysikasi ja Ysivitonen. Lisäksi on tarjolla paljon muita vaihtoehtoja. Avajaistarjouksena kaikkiin hampurilaisiin saa kaupan päälle ranskalaiset 22.12.2018 saakka.

Kyläkaupan Bensa-aseman jalokivi on 200 cd:n jukebox, joka sisältää musiikkia lähes joka makuun. Se on nostalgiaa, joka täytyy kokea. Tarjolla on lisäksi kolme autopeliä sekä kaksi Sega Rally -autopeliä ja Sega F1 -autopeli, jotka ovat asiakkaiden käytössä ilmaiseksi. Sega Rally on kahden istuttava, joten kaverin kanssa voi ottaa vaikka kisan Bensa-asemalla käynnin aikana.

« Takaisin