Kyläkaupan terassikauden avajaisista saat parhaat vinkit tulevaan kesään. Keskustori on perjantaina 29.4. täynnä esittelijöitä ja hyviä tarjouksia.

Kyläkaupan terassikauden avajaisista saat parhaat vinkit tulevaan kesään. Keskustori on perjantaina 29.4. täynnä esittelijöitä ja hyviä tarjouksia.

Kyläkaupalla vietetään terassikauden avajaisia

28.4.2016

Kyläkaupan terassikauden avajaisista saat parhaat vinkit tulevaan kesään. Keskustori on perjantaina 29.4. täynnä esittelijöitä ja hyviä tarjouksia.

Tervetuloa, kesä!

Kesä ja terassikelit ovat pian täällä, joten nyt on aika laittaa terassit ja parvekkeet kuntoon. Kyläkauppa ottaa varaslähdön kesään ja viettää Tavarapuodin Keskustorilla terassikauden avajaisia ensi perjantaina kello 16-19.

Keskustorille rakennettu terassimaailma on täynnä ajankohtaisia tuotetarjouksia ja hyviä ideoita omalle terassille. Terassifiilikseen kuuluu ehdottomasti myös musiikki. Keskustorin terassilla musiikista vastaa akustisesti Duo Maunula & Niemi, joka esiintyy tasatunnein kello 16 ,17 ja 18. Luvassa on kesäistä terassitunnelmaa ja tuttuja sävelmiä. Tarjolla on myös virvokkeita.

Keskustorilla terassipäivien avajaisissa on paljon tuote-esittelijöitä antamassa hyviä vinkkejä terassikauteen. Esittelijöitä on paikalla kello 11-18. Esillä ovat esimerkiksi kaasugrillit, kalusteet, maanrakennuskankaat, laatat, OpaMuurikan savustimet ja kesäkeittiöt, roiskevesitiiviit Bluetooth-kaiuttimet, akkuporakoneet, ruuvinvääntimet ja terassiruuvit sekä paljon muita terassituotteita.

Osallistu kilpailuun Keskustorilla

Perjantaina järjestetään myös terassiruuvien porauskilpailu, jossa nopeimmin viisi terassiruuvia porannut saa palkinnoksi Ryobi akkuporakonesetin. Kilpailuun on mahdollista osallistua perjantaina 29.4. klo 10-18 Kyläkaupan Keskustorilla.

Terassi ansaitsee huomiota

Terassi on paikka, jossa viihdytään ja vietetään aikaa, siksi siihen kannattaa panostaa. Olipa terassi tai parveke sitten pieni tai suuri, se ansaitsee huomiota ja huolenpitoa. Kun terassi on kunnostettu viihtyisäksi, se toimii tavallaan toisena olohuoneena – siellä on mukava viettää aikaa.

Toukokuu keväisine keleineen on juuri paras aika siivota terassit kesäkuntoon ja hankkia uusia kalusteita tai vaikka suunnitella kokonaan uuden terassin rakentamista. Terassikauden alkua voi juhlistaa myös hankkimalla uuden grillin ja avaamalla samalla myös grillikauden.

Kalusteiden valinnassa on otettava huomioon ensisijaisesti tila – minkä kokoinen kalusto terassille mahtuu ja kuinka monelle henkilölle tarvitaan tilaa. Lisäksi on hyvä miettiä muita kalustukseen liittyviä asioita -  onko tarvetta esimerkiksi aurinkosuojalle ja halutaanko terassille matto. Myös valaistuksella voi luoda tunnelmaa ja pidentää terassin käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Tärkeintä valaisinten valinnassa on varmistaa, että ne sopivat ulkokäyttöön.

Lisätunnelmaa terasseille tuovat kukat ja kasvit. Lasitettu terassi tai parveke on kuin viherhuone, siellä voi vaikka kasvattaa itse vihanneksia tai yrttejä. Viihtyisyyttä terasseille saa myös tekstiileillä ja muilla sisustuselementeillä.

Jos terassi omasta kodista vielä puuttuu, nyt on hyvä aika tarttua toimeen. Terassin rakentaminen onnistuu ensikertalaiseltakin hyvillä ohjeilla ja kunnon työvälineillä. Terassin tekeminen sujuu helposti esimerkiksi painekyllästetystä puusta ja valmiista aitaelementeistä. Kyläkaupasta saa terassin tekoon niin työvälineet kuin materiaalitkin ja terassi valmistuu nopeasti vaikka kesäloman alkajaisiksi.

« Takaisin