Kyläkaupan parkkialueella on asiakkaiden käyttöön neljä sähköautojen latauspistoketta – täysin ilmaiseksi.

Kyläkaupan parkkialueella on asiakkaiden käyttöön neljä sähköautojen latauspistoketta – täysin ilmaiseksi.

Kyläkaupalla sähköautojen lataus on asiakkaille ilmaista

14.3.2019

Sähköautot kasvattavat suosiotaan Suomessa jatkuvasti.  Vaikka latauspisteverkosto kehittyy koko ajan, latauspisteitä on toistaiseksi vielä melko harvassa: Suomessa oli vuoden 2019 alussa noin 2000 julkista latauspistettä. Moni joutuu edelleen miettimään, miten ladata autonsa esimerkiksi pidempien reissujen aikana. Tuurissa on mahdollista vierailla sähköautoa käyttäen kauempaakin, sillä Kyläkauppa tukee sähköautoilua tarjoamalla asiakkaille täysin ilmaiset latauspisteet, jotka ovat olleet käytössä jo vuodesta 2016 asti.  

Kyläkaupan latauspistokkeet ovat Keban Type 2-latauspistokkeita, joita voivat hyödyntää kaikki maassamme toimivat sähköautot. Latauspisteet ovat johdottomia eli asiakkailla on oltava mukanaan oma latausjohto. Latausteho on jopa 22 kW, jolloin sähköauto saa latausta jopa 100 km matkaan tunnin aikana.

Kyläkaupan neljästä latauspisteestä kaksi on hotelli OnnenTähden läheisyydessä ja kaksi Tavarapuodin pysäköintialueella. Kyläkaupan ilmaisten latauspistokkeiden lisäksi myös naapurissa palvelevalla Osuuspankilla on pihassaan maksullisia latauspisteitä. Kyläkaupan latauspistokkeiden tarkat paikat voi tarkistaa esimerkiksi netistä: www.tuuri.fi/kartta

« Takaisin