Kyläkaupan sisäänkäynnin upeita uusia verhoja ihailemassa suunnittelusta vastanneet kyläkauppias Vesa Keskinen sekä tekstiili- ja verhoalan ammattilainen Raili Ahonen Vallilasta.

Kyläkaupan sisäänkäynnin upeita uusia verhoja ihailemassa suunnittelusta vastanneet kyläkauppias Vesa Keskinen sekä tekstiili- ja verhoalan ammattilainen Raili Ahonen Vallilasta.

Kyläkaupalla on maailman tavarataloista upeimmat asiakastilaverhot

14.10.2021

Verhot kuin suoraan Versaillesin ja Buckinghamin palatseista

Keskisen Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin aulassa on saatu jo muutamia viikkoja ihastella julkisivun kymmenen ikkunan näyttäviä, uusia verhoja. -Tämän laatuisia ja tasoisia verhoja ei tietääkseni ole koko maailmassa minkään tavaratalon asiakastiloissa. Näihin verhoihin on käytetty vain parhaita mahdollisia kankaita ja materiaaleja eikä niissä ole säästelty - tähtäimenä täydellinen lopputulos. Tässä se nyt on, intoilee Vesa Keskinen. 

Verhojen suunnittelusta ovat vastanneet kyläkauppias Vesa Keskinen itse sekä tekstiili- ja verhoalan ammattilainen Raili Ahonen Vallilasta. -Verhoista tuli upea kohokohta aulan sisustukseen, he toteavat. -Asiakkaat pysähtyivät ihailemaan ja valokuvaamaan niitä jo asennusvaiheessa, joten verhoista on muodostumassa suorastaan uusi nähtävyys Kyläkauppaan.

Aulan verhot ovat Vesan ja Railin yhteinen, monivuotinen projekti, jonka kanssa ei ole haluttu kiirehtiä. -Ajatus näistä verhoista kyti jo vuonna 2017 Kauppakadun pääaulan - nykyisen OnnenEnkeli-aulan - valmistuessa, kertoo Vesa. -Tämä on usean vuoden suunnittelu- ja kehitystyön tulos. Aina tässä vuosien varrella kahvilla istuessamme kypsyttelimme Railin kanssa ideoita yhdessä eteenpäin, hän lisää.

Ja hyvää kannatti todella odottaa, sillä lopputulos kiinnittää kaikkien aulaan saapuvien huomion.  -Vesan kanssa on aina ollut ilo suunnitella ja tehdä töitä, sillä hän ymmärtää verhojen tärkeyden sisustusta suunniteltaessa, kehuu Raili. -Verhoilla pystytään luomaan halutunlaista tunnelmaa ja kokoamaan isokin alue yhtenäiseksi tilaksi, tämä on siitä hyvä esimerkki, sillä uudet verhot tasapainottavat koko aulan ulkonäköä.

Verhojen kiistaton Ferrari - viimeiseen asti mietitty kokonaisuus

Kyläkaupan aulan verhot ovat täysin ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Niiden tekninen toteutus on täysin kansainvälistä luksustasoa, jossa verhojen on täytettävä tietyt kriteerit saadakseen custom made -statuksen. Punakultainen decokangas on kudottu Venetsiassa vain Kyläkauppaa varten ja kultanauhatupsut on tehty Ranskassa. Valoa kauniisti läpäisevä valoverho on myös harvinaisuus – juuri tätä kuosia ei saa hankittua enää mistään. Yksityiskohtien huomioonottamisesta kertoo myös se, että valoverhojen väri suunniteltiin sopimaan täydellisesti julkisivun väriin. Jopa kotimaista suunnittelua edustavat kaiteet ikkunoiden edessä sulautuvat saumattomasti verhojen tyyliin. Uniikkien verhojen asennus oli myös millimetrin tarkkaa työtä ja osaava asentaja olikin tässä työvaiheessa elintärkeä.

 Salaisuutena saumaton yhteistyö

Kyläkauppa aloitti yhteistyön Raili Ahosen ja Vallilan kanssa jo vuonna 1995, jolloin Raili myi Kyläkaupalle Amaretto-verhokangasta. -Sen jälkeen yhteistyö on ollut pelkkää myynninkehitystä joka vuosi, toteaa Vesa Keskinen. Kyläkauppa on Vallilan suurin yksittäinen yhteistyökumppani ja Kyläkaupassa on myös Suomen suurin Vallila-valikoima. – Raili on ollut mukana kaikki nämä vuodet paitsi kehittämässä osastoa ja valikoimaa rautaisella ammattitaidollaan, myös vahvasti mukana Kyläkaupan hotelli OnnenTähden uudistusten ja remonttien suunnittelussa sekä ravintoloiden tekstiilisuunnittelussa ja -toimittamisessa. Yhteistyömme on aina toiminut saumattomasti, kiittelee Vesa.  Samoin ajattelee myös Raili. -Yhteistyö Kyläkaupan ja Vesan kanssa on sujunut aina hyvin ja olen nauttinut joka hetkestä. Olemme Vesan kanssa ymmärtäneet toistemme visioita aina. Olen iloinen ja kiitollinen Vesalle, että täällä Kyläkaupalla olen saanut hyödyntää täydellä teholla ammattitaitoani ja myös ulkomailta hankittua pitkää kokemustani suunnittelijana – yhteistyömme tuloksista voivat kaikki nauttia eri puolilla Kyläkauppaa.

« Takaisin