Kuula-hölkkä Alavudella lauantaina 20.8.

11.8.2016

Kuula-hölkkä Alavudella lauantaina 20.8.

Järjestyksessään neljäs Kuula-hölkkä juostaan Alavudella lauantaina 20.8. Juoksijat lähtevät matkaan Alavuden Keskusurheilukentältä klo 13.

Yleisen sarjan kilpasarjoille on tarjolla kaksi matkaa, 5.6 km ja 11.3 km ja muille kilpasarjoille 5.6 km reitti. Perhesarjalle ilman aikaa on suunniteltu 2.5 km reitti, joka on täysin esteetön reitti ja näin ollen sopii sekä lastenrattaille että myös pyörätuolilla kuljettavaksi. Kuntosarjaan ilman aikaa voi osallistua 5.6. km ja 2.5 km reiteille. Reitit kulkevat pääasiassa Alavuden kaupungin ulkoilureittejä Vähäjärven ympäristössä ja Kirkkovuoren maastossa, joten luvassa on varsinkin pidemmillä 5.6 km ja 11.3 km matkalla maastojuoksutyyppistä reittiä.

Ennakkoilmoittautumiset tulee tehdä 15.8. mennessä, jolloin pääsee mukaan vielä edullisemmalla hinnalla. Paikanpäälläkin voi vielä ilmoittautua korotetulla osallistumismaksulla.

Hölkän järjestelyissä ovat mukana Alavuden kaupungin liikuntapalvelut, Alavuden Urheilijat/yleisurheilujaosto ja Alavuden Pohjoispään liikunnan tuki ry.

Sarjat, matkat ja lisätiedot: www.alavus.fi -> Vapaa-aika -> Liikunta ja ulkoilu -> Kuula-hölkkä

« Takaisin