Kun on tahtoa, on toivoa.

3.1.2019

Hope yhdessä & yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Seinäjokea lähinnä olevat toimipisteet ovat Vaasa, Kokkola, Jyväskylä ja Tampere.

Seinäjoen Hopessa pyrimme auttamaan vähävaraisia perheitä arjessa sekä tarjoamaan perheille yhteisiä vapaa-ajan elämyksiä.Näistä mainittakoon mm. Zbase, Hoplop, keilaus, elokuvat, kesäretki ja konsertit.

Otamme lahjoituksena vastaan ajanmukaista, puhdasta ja ehjää vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, leluja, liinavaatetta ja astioita. Kaikkea mitä lapsiperheessä tarvitaan. Tällähetkellä emme ota vastaan pehmoleluja sekä vauvanvaatetta.Otamme vastaan myös pienissä määrin huonekaluja, joista jaamme tietoa asiakasperheille sähköpostitse.Pyrimme, että asiakas itse noutaa lahjoittajalta huonekalun.

Viime vuonna pystyimme ostamaan ja jakamaan  asiakkaille pyyhkeitä, tyynyjä, peittoja, hygieniatarvikkeita, aurinkorasvoja, siivous- ja pyykinpesuaineita, kesä- ja talvikenkiä, kesä- ja talvitakkeja, verryttelyasuja,toppahousuja,wc- ja talouspaperi säkkejä.Perhe voi asioida meillä kuukausittain.

 

Lahjoittajien avulla teemme  todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

Seinäjoen Hopessa toimimme kaikki vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi.Nyt toimijoita on reilu kaksikymmentä.Ison osan ajastamme vie tavaroiden vastaanotto ja lajittelu sekä erilaisten tapahtumien työstäminen.

Järjestämme uusien perehdytyksiä useamman kerran vuodessa, otathan yhteyttä.

Täältä löydät lisätietoa toiminnastamme: https://hopeyhdistys.fi/.

Paikalliset Hope kohdasta löydät sinua lähimmän Hopen.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse, koska emme aina pysty vastaamaan puhelimeen.

« Takaisin