Omituiset ajoneuvot kokoontuvat Kyläkaupan Kummallisten Kulkuneuvojen Kokoontumisajoihin 15.6.2019.

Omituiset ajoneuvot kokoontuvat Kyläkaupan Kummallisten Kulkuneuvojen Kokoontumisajoihin 15.6.2019.

Kummalliset kulkuneuvot valtaavat Kyläkaupan lauantaina

13.6.2019

Kyläkaupalla tapahtuu kummia, sillä ensimmäistä kertaa sen historiassa järjestään Kyläkaupan Kummallisten Kulkuneuvojen Kokoontumisajot. Ensi lauantaina 15.6.2019 järjestettävä tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille kummallisen kulkuneuvon omistajille.

Kulkuneuvo voi auto, pyörä, työkone, tai mikä tahansa pyörillä oleva kulkuneuvo. Myös kaikenlaiset saunavaunut, peräkärryt sekä liikuteltavat saunat ja paljut ovat tervetulleita.  Oikeastaan vain taivas on rajana, ainoana kriteerinä osallistumiseen on se, että kulkupeli on jollain tavalla kummallinen.

Jos omistat kummallisen kulkuneuvon ja tahdot muidenkin näkevän sen, pääset mukaan ilmoittautumalla sähköpostitse (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen). Kyläkauppa pidättää oikeuden valita osallistujat.

Tapahtumapäivänä yleisö saa äänestää tapahtuman kummallisimman kulkuneuvon. Voittajat palkitaan tuotepalkinnoin.

Tapaa tv:stä tuttu Markus Kuotesaho

Kokenut romualan yrittäjä ja keräilijä Markus Kuotesaho on tavattavissa tapahtuma-alueella klo 11-16. Hän on tuttu muun muassa Ylen dokumentista "Markus vs. Maailma" sekä "Perjantai"-sarjasta.  Markuksella on pitkä historia romualan yrittäjänä ja hänellä on omistuksessaan lukematon määrä erilaisia autoharvinaisuuksia. Lisäksi Kuotesaho tietää erittäin paljon erilaisista vanhoista autoista ja koneista. Hän myös valitsee tapahtumaan osallistuvista kulkuneuvoista oman suosikkinsa, jonka Kyläkauppa palkitsee erillisellä "Kyläkaupan valinta" -tuotepalkinnolla.

« Takaisin