Kultakurkku karaoke 2023 semifinaali ja finaali Hotelli Sorsanpesä, Seinäjoki pe-la 15.-16.9. Kuva: Jaakko Manninen

Kultakurkku karaoke 2023 semifinaali ja finaali Hotelli Sorsanpesä, Seinäjoki pe-la 15.-16.9. Kuva: Jaakko Manninen

Kultakurkku 2023 semifinaali ja finaali syksyllä Seinäjoella

22.3.2023

Kultakurkku karaoke 2023 semifinaali ja finaalitapahtuma järjestetään Hotelli Sorsanpesässä Seinäjoella pe-la 15.-16.9. Alueelle on kaikille vapaapääsy.

Kultakurkku karaoke on yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun. Ensimmäisenä kilpailupäivänä käydään semifinaalin 1. osa, josta jatkoon päässeet jatkavat lauantain semifinaaliin 2. osaan. Lauantai-iltana käydään finaali, jossa palkitaan jokaisen sarjan voittajat. Kilpailun sarjat ovat:

– alle 35-vuotiaat – 35-49-vuotiaat – 50-70-vuotiaat – yli 70-vuotiaat

Kultakurkku lopputapahtuman yhteydessä valitaan myös vuoden 2023 Karaokelähettiläs palkinnon saaja. Tunnustuksen saa vuosittain taho tai henkilö, joka toiminnallaan edistää karaokelaulamista ja luo samalla positiivista kuvaa karaokekulttuurille. Viime vuonna palkinnon sai Joensuun Iloiset Karaokelaulajat ry.

Kultakurkku kilpailussa voittaja palkitaan yhteiskumppaneiden tuotepalkinnolla. Lisäksi jaossa Kultakurkku etuja kaikille tapahtumaan osallistuville muun muassa majoitukseen, ruokailuun ja ilmaiseen Singa-kotikaraokeen liittyen.

Alkukarsinnat ovat parhaillaan käynnissä ympäri Suomea, lähde osallistumaan ja hanki paikkasi pian syksyn iloisimpaan karaoketapahtumaan Seinäjoelle! Muista ottaa myös kannustusjoukot mukaan. Varatessasi majoituksen Kultakurkku viikonlopulle koodilla Kultakurkku, jokainen majoittuja on samalla mukana majoituslahjakortin arvonnassa. Kiertuepaikat ja lisätietoa kilpailusta: www.viihdesallap.fi

« Takaisin