Kuva: Hannele Loukasmäki

Kuva: Hannele Loukasmäki

Kuljetusalan suurtapahtuma jälleen Alahärmässä

30.7.2015

Kuljetusalan suurtapahtuma jälleen Alahärmässä

Teksti ja kuva:

Masa Kojola

Kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään jälleen   Alahärmän Powerparkin miljöössä. Power Truck Show on koko kansan nähtävillä perjantaina 7.8. ja lauantaina 8.8. Lauantaina ilta jatkuu upean valoshow’n merkeissä. Tapahtumaan odotetaan 35000 kävijää, ennakoi tilaisuuden tiedottaja Hannele Loukasmäki.

Viihteellinen kuljetusmessutapahtuma

Power Truck Show on noussut vuosien saatossa Pohjoismaiden näyttävimmäksi kuljetusalan tapahtumaksi, tietää Loukasmäki.

-Kuljetusmessuilla ovat mukana kuorma-autojen maahantuojat. Kuljetusmessuilta löytyy ammattilaisille kaikki tarpeellinen tuotteista palveluihin, koulutukseen ja tietoliikenneratkaisuihin, lupaa Loukasmäki.

-Power Truck Show’n kuljetusmessut antaa näytteilleasettajille merkittävää näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Painavaa asiaa on tarjolla perjantaina Palace-hallissa Magnum-teatterissa, jossa seminaarin pääaiheena on mitta- ja massasäädökset, sekä poikkeusluvilla kulkevat HCT-yhdistelmät.

Upea autonäyttely sekä valoshow

Yli 300 autoa hurmaavat messuyleisön perjantaista lähtien upeassa näyttelyssä. Autot saapuvat näyttelyyn jo torstaina kulkueena. 

-Näyttelyssä on mukana kovia nimiä kymmenestä Euroopan maasta. Näyttelyssä ovat mukana niin viimeisen päälle rakennetut kuorma-autot kuin siistit työajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, USA Cars sekä tuningautot.  

Ohjelmatarjontaa koko perheelle

-Huikeaa meininkiä on luvassa Sebastian Westbergin hurjissa motocross hypyissä sekä Tommi Ahvalan stunt show:ssa. Suomi ja Hollanti kohtaavat toisensa Truck Pullingin maaottelussa. Hollannin nelinkertainen mestari haastaa Suomen mestarit Sauli Kivimäen ja Pekka Herlevin.

-Tänä vuonna pääsee myös ensimmäistä kertaa seuraamaan radio-ohjattavien kuorma-autojen ja työkoneiden ajelua. Mansikkana kakun päälle Miss Power Truck naiskaunottaret pyörähtelevät lavalla sekä messualueella ja heistä valitaan lauantaina Miss Power Truck voittaja.

Powerpark järjestää Rock Night jatkobileet (K18) perjantaina ja lauantaina. Perjantaina esiintyvät Elonkerjuu, Steve'n Seagulls ja Melrose sekä lauantaina Dr. Alban, Waldo´s People, Daze ja Dj ICE K.

« Takaisin