Mika Kuokkanen ja Ninni Poijärvi.

Mika Kuokkanen ja Ninni Poijärvi.

Kukonhiekka Folk perjantaina

2.9.2016

Kukonhiekka Folk perjantaina

  • musiikkia ja tarinankerrontaa

Mika Kuokkanen ja Ninni Poijärvi.

Kolmannen kerran järjestettävässä Kukonhiekka Folkissa huomenna 2.9. kello 20 alkaen on luvassa musiikkia, rehellistä tarinankerrontaa, huumoria ja tietenkin tarinoita kappaleiden taustoista.

Teatterilesket on jyväskyläläinen duo, jossa soit-tavat Jaana Eloranta (laulu, viulu, nokkahuilu ja kitara) sekä Timo Tikka (kitara ja laulu). Teatterileskien laulut ovat Jaanan sävellyksiä ja sanoituksia, sovitukset duolle tehdään yhdessä. Laulut saavat vaikutteita eri suunnista, suo-malaisen ja muun maalaisenkin kansanmusiikin ja folkin lisäksi laulelmaperinteestä ja pop-musiikista.

Vellamo Kalevalaisen taruston veden emännän mukaan nimetty Vellamo on Pia Leinosen ja Joni Tialan luotsaama kokkolalainen folk–yhtye, jonka ilmaisussa sulaa suomalainen laulelma perinne viehättävään retroiluun, luoden taianomaisia nyky-folk– tunnelmia.

Rovaniemeltä kotoisin olevan Pia Leinosen äänessä yhdistyy persoonallisella tavalla rakkaus näyttämö-taiteeseen, pohjoinen luonne, suo-malainen kansanmusiikki sekä laulaja –lauluntekijäperinne.

 

Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen

Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen ovat esiintyneet yhdessä  jo useita vuosia keräten kiitoksia sekä vankan kuulijapohjan esiintymisillään niin koti-maassa kuin maailmallakin.

He ovat myös tuttuja suomalaisen roots-musiikin huippuihin kuuluvasta Hoedown-yhtyeestä.

Kuokkanen ja Poijärvi olivat myös usean vuoden ajan J. Karjalaisen Lännen-Jukka- kokoonpanossa ja tällä hetkellä he ovat omien kokoonpanojensa lisäksi myös Edu Kettusen yhtyeessä.

Kukonhiekka Folkissa kaksikko esittää kappaleita tulevalta "All Them Pretty Things"- levyltä, kuten myös kahdelta aikaisemalta yhteislevyltään.

Legendaarisen laulaja-lauluntekijä Edu Kettusen Trion : Edun, Ninnin ja Mikan saumaton yhteistyö ja akustinen ilmaisu on hurmannut ihmisiä ympäri Suomen jo vuosien ajan.

« Takaisin