Vasemmalta Etelä-Pohjanmaan nuorten yrittäjien puheenjohtaja Ville-Pentti Heikkilä, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi, nuorten yrittäjien verkostoryhmän jäsenet Tiia Ahokas, Janne Metsälä, Kati Pasto, Eero Jääskeläinen ja Mariia Harjunheimo iloitsevat lähestyvästä Getosta. Teksti ja kuva: Noora Mykkänen

Vasemmalta Etelä-Pohjanmaan nuorten yrittäjien puheenjohtaja Ville-Pentti Heikkilä, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi, nuorten yrittäjien verkostoryhmän jäsenet Tiia Ahokas, Janne Metsälä, Kati Pasto, Eero Jääskeläinen ja Mariia Harjunheimo iloitsevat lähestyvästä Getosta. Teksti ja kuva: Noora Mykkänen

Kovan luokan bisnestapahtuma Powerparkissa

9.5.2019

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien yksi 80-vuotisjuhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista on Powerparkissa 24.5.-25.5. järjestettävä valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together eli Getto.

Yrittäjillä nuoren määritelmä on hyvin joustava ja tapahtumassa oleellisinta ei olekaan ikä, vaan samanmielisyys eli yrittäjähenkisyys.

Inspiroidu kuulemastasi

Getossa on luvassa kahtena päivänä mielenkiintoisia luentoja. Eteläpohjalaisuus on vahvasti esillä ja yritystarinoissa kuullaankin muun muassa Jarno Laasalan kertomana Duudsonien ponnistuksesta lakeuksilta Amerikkaan, Puukkotehdas Iisakki Järvenpään ja Kyrö Distilleryn tarinat sekä Henna Rintamäen kertomus elämästä konkurssin jälkeen.

Pohjalaisten lisäksi lavalla nähdään jopa Facebookin edustaja, joka tekee harvinaisen Suomen vierailunsa täällä meillä lakeuksilla.

Lavalle kipuaa myös NASAn kampukselta oppia hakenut superälykkö Perttu Pölönen, joka valaa uskoa siihen, kuinka kaikki on mahdollista silloin kun mikään ei ole varmaa.

Bisnestä ilman pönötystä

Asiapitoisen seminaariohjelman lisäksi Getossa on tiedossa myös kivenkovaa bisnestä. Tapahtumaan saapuu yrittäjiä eri puolilta Suomea, joten tapahtumassa on oiva tilaisuus verkostoitua, tehdä bisnestä ja jakaa käyntikorttivarastot tyhjiksi. Yrittäjälle jokainen kontakti on uusi mahdollisuus.

Kaikkea kaikille

Vaikka tapahtumalla ensisijaisesti tavoitellaan nuoria yrittäjiä, mutta koska Pohjanmaalla kaikki on paremmin, meillä ei entisiä nuoriakaan ole unohdettu. Entisille nuorille yrittäjille on varattu oma kohtauspaikka, jotta heilläkin on mahdollisuus päästä tapahtuman huippuantiin osalliseksi.

Tänä vuonna myös lapsiperheet on otettu huomioon. Lapset on mahdollista viedä valvottuun hoitoon ohjelman ajaksi. Huvivaltion kaikki huvitukset ovat käytettävissä viikonlopun aikana.

Yhteistyökumppanit apuna

Tapahtuman yhteistyökumppaneilla Fennialla, Elolla ja Finnveralla on tapahtuman keskipisteessä kumppanialue, jossa he tarjoavat kävijöille asiantuntija-apua ja sparrausta. Kumppanialueella pääsee myös kehittämään tiimityötaitoja ja verkostoitumaan tiimikisailun merkeissä.

Ei kannata jäädä pois

Tapahtumassa yrittäjyys yhdistää ja kävijät kertovatkin saaneensa aikaisemmista Getoista buustia omaan yrittämiseen. Verkostoitumiseen on Getossa loistavat mahdollisuudet. Verkostot ovat yritystoiminnassa tärkeitä ja ne antavat myös hauskoja hetkiä sekä uusia ystäviä.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien nuorten yrittäjien verkostoryhmän puheenjohtaja Ville-Pentti Heikkilä on kokenut Getto-kävijä. Hän on ollut mukana tapahtumissa jo ensimmäisestä Get together -tapahtumasta lähtien, joka järjestettiin Turussa kuusi vuotta sitten.

  • Ensimmäinen Getto oli silmiä avaava. Sain luotua niin paljon kontakteja, että sillä oli oman liiketoiminnan kannalta suuri merkitys. Sen vuoksi olen käynyt Getoissa joka vuosi sen jälkeen. Kannustan kaikkia lähtemään Gettoon tekemään bisnestä ja inspiroitumaan, Heikkilä kertoo innostuneena.

Heikkilä on ollut tämän vuoden Geton järjestelyissä mukana alusta asti. Hänen luotsaamansa nuorten yrittäjien verkostoryhmä on ollut tapahtuman suunnittelussa ja tekemisessä aktiivisesti mukana.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi on mielissään, kun tämän luokan tapahtuma saadaan lakeuksille.

  • Powerpark tarjoaa loistavat puitteet valtakunnallisen tapahtuman järjestämiselle. Jo pelkästään huvivaltion perustajan, yrittäjä Jorma Lillbackan, tarinaan tutustumalla saa rohkeutta ja inspiraatiota toteuttaa omia unelmiaan, Niemi kertoo.

Älä jää paitsi Getosta, vaan osta lippusi pikimmiten osoitteesta gettogether.fi!

« Takaisin