Kyläkaupan Keskustorille pop-up karnevaaleja olivat maanantaina rakentamassa muun muassa Tellan toimitusjohtaja Liina-Maaria Lönnroth ja Anna Kohtamäki.

Kyläkaupan Keskustorille pop-up karnevaaleja olivat maanantaina rakentamassa muun muassa Tellan toimitusjohtaja Liina-Maaria Lönnroth ja Anna Kohtamäki.

Kotimaiset lastenvaatebrändit valtaavat Kyläkaupan Keskustorin

13.2.2020

Ainutlaatuinen kotimaisten lastenvaatebrändien pop-up karnevaali tuo 13.2.-1.3.2020 Kyläkaupan Keskustorille kahdeksan suomalaista laatumerkkiä, joiden valikoimissa on sekä lasten että aikuisten vaatteita, päähineitä ja kankaita. Mukana karnevaalitunnelmassa ovat Metsola, Papu, PaaPii, Roo, Luppaset, Tella, Hilla Clothing ja Melli EcoDesign.

Kaikkien näiden brändien printti- ja kuosimaailma on helposti tunnistettavissa ja heillä on hyvin aktiiviset kannattajat, jotka seuraavat aktiivisesti lempparimerkkinsä tapahtumia muun muassa somen välityksellä. Kyläkaupan pop-up karnevaali tarjoaa vannoutuneille käyttäjille erinomaisen tilaisuuden hankkia näitä suomalaisen vaateteollisuuden helmiä saman katon alta ja uusille asiakkaille mahdollisuuden tutustua laadukkaaseen kotimaisten merkkien valikoimaan helposti ja edullisesti.

Kauniita, kotimaisia, eettisiä ja ekologisia tuotteita

Vuonna 2007 perustettu Metsola on yksi vanhimmista uuden aallon kotimaisista lastenvaatebrändeistä.  Metsolan upeat värit, graafiset leikkaukset ja kuosit ovat tehneet malliston vaatteista arvostettuja ja haluttuja keräilytuotteita laatutietoisten perheiden vaatehyllyille. Tuotteet valmistetaan luomupuuvillasta lähituotantona.

Kansainväliseksi brändiksi kasvanut Papu valmistaa lastenvaatteiden lisäksi myös naistenvaatteita, joiden tarkoituksena on tuoda leikkisyyttä, rentoutta ja tyylikkyyttä osaksi myös aikuisten arkea. Papun estetiikka ja arvot kuvastuvat leikkisissä unisex-kuoseissa, ajattomassa suunnittelussa ja vastuullisissa valinnoissa. 

PaaPii valmisti aluksi lastenhuoneen sisustustuotteita ja pehmoleluja, mutta nykyisin sen tuoteperheeseen kuuluvat myös luomupuuvillaiset vaatetuskankaat sekä vaatemallistot vauvoille, lapsille ja naisille. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat olleet alusta asti PaaPiin tuotannon kulmakiviä - kaikki valmistuotteet ommellaan Kokkolassa PaaPiin omassa vaatetustehtaassa.

Kurikkalainen Tella on luonut persoonallisia ja tyylikkäitä päähineitä jo yli 80 vuotta, neljässä sukupolvessa. Kaikki Tellan lakit ja pipot valmistetaan joko Kurikassa tai Seinäjoella. Myös valmistuksessa käytetyistä materiaaleista suuri osa on lähituotantoa. Ajaton design ja hyvät materiaalit ovat Tellalla lakin suunnittelun lähtökohtia.

Story of Roo on leikkisä ja unenomainen lastenvaatemerkki Seinäjoelta. Roon kankaat tehdään hyödyntäen useita erilaisia taiteen tekniikoita, kuten maalaamista ja piirtämistä. Roon maailma on kiinnostava yhdistelmä satua ja taidetta.

Kaikki Luppaset-brändin tuotteet valmistetaan Suomessa, Kuopiossa. Rohkeuden ja leikkisyyden lisäksi Luppaset on lupaus tyylikkyyttä ja laatua. Tärkeitä arvoja ovat myös täydellisesti kaavoitetut ja hiotut tuotteet sekä kotimaisuuteen panostaminen.

Hilla Clothing -malliston vaatteet on suunniteltu käytännöllisiksi, laadukkaiksi ja pitkäkäyttöisiksi suomalaisen lapsen mitoitukseen soveltuviksi perusvaatteiksi. Vaatemallisto on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käyttäen kotimaisia materiaaleja ja 100 % luomupuuvillaa. Myös malliston kankaat valmistetaan ja painetaan Suomessa.

Myös Melli EcoDesign -vaatemerkki panostaa vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Mallisto sisältää isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston.

Pop-upin valikoimassa myös kankaat

Roo ja PaaPii-merkkien valikoimaan kuuluvat vahvasti mukaan myös kankaat, joita on myös saatavilla Kyläkaupan pop-up karnevaalissa. Kankaiden suosion kasvu on ilahduttava ja kestävää kulutusta edustava ilmiö. Vaatteiden tekemisen taito ehti vuosien varrella jo hieman hiipua, mutta onneksi sitä vie nyt eteenpäin uusi nuorien äitien sukupolvi.

« Takaisin