Korttimessuilta Seinäjoelta löytyy mm. kortteja huippupelaajista.

Korttimessuilta Seinäjoelta löytyy mm. kortteja huippupelaajista.

Korttimessut Keitaalla Seinäjoen Joupissa

7.11.2019

La 16.11. klo 11 Korttimessuilla Keitaalla Seinäjoen Joupissa ovat lätkäkortit NHL-, KHL- ja SM-liigan sarjoista useiden myyjien pöydillä ostettavissa tai vaihdettavissa.

Myös koripallo- ja jalkapallosarjoista on huippupelaajista erilaisia kortteja sekä oheistuotteita. Pelaajista on korteissa nimmareita ja pelissä käytetyistä paidoista palasia. Voit myös tuoda omia kokoelmia arvioitavaksi tai vaikka myydä. Kokoelmaasi on kuitenkin oiva tilaisuus täydentää vielä paremmaksi ammattilaisten avulla.

Pitkis täyttää 25 vuotta ja sen kunniaksi jokainen kävijä saa valita muutamia kortteja ilmaiseksi omaa lajiaan korttivalikoimastamme.

LiveAmmunta esittely on la klo 12-14. Voit ampua Villissä Lännessä ja vaikka villisikoja tai hirviä luonnossa. Ammuntasimulaattori antaa hyvää harjoitusta kivääriammuntaan sekä kivaa yhdessäoloa vaikka tykypäivänä tai pikkujoulun alkuun. Lajissa voi neljä kamppailla kerrallaan.

Japanilainen suosittu korttipeli Yu-Gi-Oh Regionals turnaus on klo 13. Siinä katsotaan kuka on Suomen paras YGO-pelaaja.

Magic the Cathering on maailman suosituin ja eniten pelattu keräilykorttipeli. Seinäjoki promo open pelataan Modern kastiin kuuluvilla omilla korteilla klo 16.

Että päivä olisi mahdollisimman täydellinen on myös Snooker -turnee klo 12. Siihen voi kaikki ottaa osaa. Tarvittaessa on sääntöavustusta.

Kaikkiin turnauksiin voi ilmoittautua paikanpäällä 15 min ennen alkua sekä kysyä lisätietoja sähköpostilla; (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)   Välskärinkatu 12

« Takaisin