Saarijärven Kalmariin kokoontuu jälleen komea rivi kopittomia.

Saarijärven Kalmariin kokoontuu jälleen komea rivi kopittomia.

Kopittomat kokoontuvat taas Kalmariin

5.8.2021

Vuoden tauon jälkeen on taas aika kaivaa esiin kopittomat traktorit ja muut vanhat ajopelit ja kääntää nokka kohti Saarijärven Kalmarin kylää. Nahjuksen kylätalolla järjestetään lauantaina 7.8. klo 12 alkaen perinteiset Kopittomien traktoreiden kokoontumisajot. Aikaisempien vuosien tapaan tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vanhojen ajoneuvojen omistajat ja ystävät. Tapahtumaan ei ole pääsymaksua.

Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa koko perheelle. Nahjuksen kentällä voi ihailla vanhojen ja vielä vanhempien ajokkien rivistöä, jossa kromin kiiltää ja ruoste kukkii. Lisäksi voi kokeilla onneaan arpajaisissa ja osallistua erilaisiin leikkimielisiin kilpailuihin. Perheen pienimmille on tarjolla traktoriajelua ja poniratsastusta.

Koko tapahtuman ajan vieraita palvelevat Nahjuksen pihakioski ja ravintola, jossa on tarjolla maukas keittolounas, kahvia, pullaa ja muita herkkuja. Tuttuun tapaan kaikki vanhojen ajokkien kuskit palkitaan pullakahveilla. Koronatilanteen huomioimalla voimme viettää yhdessä turvallista kesäpäivää Kalmarissa.

« Takaisin