Rasti-Jussit ja Komia Flow toivottavat kaikki yhdessä liikkumaan ja nauttimaan luonnosta Seinäjoelle Jouppilanvuoren hienoille poluille.

Rasti-Jussit ja Komia Flow toivottavat kaikki yhdessä liikkumaan ja nauttimaan luonnosta Seinäjoelle Jouppilanvuoren hienoille poluille.

Komia Joupiska Trail viidennen kerran

14.9.2022

Polkujuoksutapahtuma Seinäjoella

Etelä-Pohjanmaalla on jälleen mahdollisuus päästä kokeilemaan polkujuoksua, kun Komia Flow ja Rasti-Jussit järjestävät Seinäjoen Jouppilanvuorella polkujuoksutapahtuman lauantaina 17.9.2022.  Juoksijat lähtevät matkaan klo. 11.00 alkaen Jouppilanvuoren laskettelurinteen ala-asemalta ravintolan edestä. Tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa samoilla reiteillä.

Juoksijoiden valittavana ovat noin 21 km ja 10 km mittaiset lenkit sekä lapsille ja perheille tarkoitettu 2,7 km mittainen lenkki. Kaikki reitit kulkevat yhtenä lenkkinä pääosin kapeita metsäpolkuja, mutta matkan varrelta löytyy myös muutama kohta, jossa edetään leveämpää uraa. Reitti tarjoaa osallistujalle luontoelämyksiä ja maasto on vaihtelevaa ja reitiltä löytyy myös mäkiä.

Reitit ovat hyvin merkittyjä, joten suunnistustaitoja osallistujilta ei vaadita. Reittien varrella on huoltopisteitä, joista juoksijat saavat virkistystä juoksun aikana. Naisten ja miesten kilpasarjojen parhaat palkintaan. Kuntosarjalaisten sekä ilman aikaa reitin läpikäyneiden kesken arvotaan palkintoja.

Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy Komia Flown www-sivuilta osoitteesta www.komiaflow.fi/joupiskatrail/. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon www-sivun kautta tai paikan päällä.     

« Takaisin