1.	Toimitusjohtaja Jere Siltala näyttää kaunista miesten juhlapukua ja kertoo, että niin hoikat kuin pulskemmatkin miehet löytävät valikoimista sekä juhlaan että arkeen sopivaa.

1. Toimitusjohtaja Jere Siltala näyttää kaunista miesten juhlapukua ja kertoo, että niin hoikat kuin pulskemmatkin miehet löytävät valikoimista sekä juhlaan että arkeen sopivaa.

Koko perheen vaatetalo Siltala Tuurissa

8.3.2023

Vivi Triballi

Veljekset Siltalan vaatetusliike Onnenkylässä Tuurissa palvelee asiakkaita ammattitaidolla jo kolmannessa polvessa. Nykyinen yritys on toimitusjohtaja Jere Siltalan sekä Janne-veljen käsissä ja sisar Janniina Siltala on yrityksessä myyjänä. Kaikkiaan vaatetusliike työllistää tällä hetkellä 9 työntekijää.  Jere Siltala kertoo aloittaneensa yrityksessä kesätöissä ja siirtyneensä kokopäiseksi 90-luvun lopulla ja vastaavansa tätä nykyä muun muassa miesten osaston sisäänostoista.

Kaikki vaatteet samasta paikasta

Vaikka kivijalkaliikkeillä on verkkokauppojen yleistyttyä haasteellisempaa nykyään, niin Siltalan etuna on muun muassa erinomainen sijainti ja tietenkin ammattitaitoinen henkilökunta.

  • Täällä Tuurissa käydään paljon ostoksilla perheinä ympäri vuoden ja myös viettämässä vapaa-aikaa. Meillä on kaikki tarvittavat asusteet pukeutumiseen, selittää Jere Siltala ja kysyy miksi tarvitsisi mennä moneen paikkaan, kun kaikki tarvittavat vaatteet löytyvät yhdestä paikasta.

Siltalassa onkin panostettu laadukkaiden vaatteiden lisäksi osaavaan ja ystävälliseen palveluun ja henkilökunta on koulutettu eri osa-alueilla.

  • Voimme etsiä valikoimastamme sen, mitä asiakkaat tarvitsevat. Naisten osaston alusasut ovat vahvuutemme. Naismyyjiämme on saanut asujen myynnin lisäksi liivikoulutuksen. Miesten pukuosastolla on ammattitaitoista henkilökuntaa paikalla opastamassa juhlakauden pukuhankinnoissa, Jere Siltala kertoo.

Vaativinkin shoppailija voi löytää jotain itselleen.

  • Meillä on asusteet arkeen ja juhlaan, lapsista aikuisiin ja lisäksi korkealaatuiset ajovarusteet ja asusteet moottoripyöräilyä harrastaville.

Kilpailukykyiset hinnat

Laatuunsa nähden tuotteet ovat Siltalassa aina edullisia.

  • Säännöllisesti vaihtuvat tarjoukset tekevät tuotteista entistä edullisempia, Jere painottaa.

Sesongit tuovat myös omat ostajansa ja tuotteensa.

  • Kesä lähestyy ja meillä on laaja valikoima moottoripyöräilyn asusteita. Kun päätiet sulavat ja aurinko paistaa, alkaa moottoripyöräkausi ja sen mukana siihen liittyvien asusteiden ja varusteiden kysyntä. Meiltä saa moottoripyöräilyyn ajoasut, kengät ja kypärät kilpailukykyiseen hintaan ja tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä.

Värit ja muotivirtaukset mukana valikoimissa

Siltalassa ollaan aina myös virtausten mukana ja värejä ja kuoseja sekä eri laatuisia vaatteita löytyy valikoimista.

  • Vaikka juhlapukujen suhteen varsinkin miehet ovat hillitympiä, valikoimasta löytyy väriä kauluspaidoissa ja solmukkeissa, kravateissa ja ruseteissa. Naisille on enemmän värivaihtoehtoja ja kuviollisia kuoseja myös juhla-asuissa, Jere Siltala kertoo.

Pitkäaikainen henkilökunta varmistaa osaltaan hyvän palvelun.

  • Me haluamme erottua palvelullamme ja olemme onneksi aina löytäneet sopivat henkilöt omille vastuualueilleen, kiittää Jere Siltala ja toivottaa asiakkaat vaateostoksille, Siltalaan Tuuriin vaikkapa jo talvilomalla.

« Takaisin