Rinta-Joupin Autoliike Oy:n myyntijohtajat Jukka Myntti ja Niko Puska sekä uudistunut  katumaasturi Kia Sportage, joka tulee myyntiin tänä keväänä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Rinta-Joupin Autoliike Oy:n myyntijohtajat Jukka Myntti ja Niko Puska sekä uudistunut katumaasturi Kia Sportage, joka tulee myyntiin tänä keväänä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Koko kansan autokauppaa viidellätoista paikkakunnalla

28.1.2016

Rinta-Joupin Autoliike Oy:n myyntijohtajat Jukka Myntti ja Niko Puska sekä uudistunut  katumaasturi Kia Sportage, joka tulee myyntiin tänä keväänä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Jussi Mustikkamaa

Rinta-Joupin Autoliike Oy on kasvanut koko kansan autokaupaksi, jolla on liikkeitä 15 eri paikkakunnalla Suomessa. Kuudentoista eri merkkiedustuksen siivittämänä valikoimasta löytyy jatkuvasti tarjolle yli 2500 vaihtoajoneuvoa. Nykyisin autokauppaa käydään paljon internetin avustuksella.

– Vaihtoajoneuvot ovat ostettavissa juuri siinä toimipisteessä, missä asiakkaamme haluavat asioida, Rinta-Joupin Autoliike Oy:n Tervajoen toimipisteen myyntijohtaja Jukka Myntti sanoo.

Käytetyt ajoneuvot toimitetaan asiakkaalle ilman eri rahtiveloitusta mihin tahansa Rinta-Joupin Autoliike Oy:n 15 eri paikkakunnalla sijaitsevasta toimipisteestä.

– Sitovan ostopäätöksen asiakkaamme tekevät vasta siinä vaiheessa, kun he ovat nähneet, koeajaneet ja hyväksyneet ajoneuvon, Jukka Myntti lisää.

Mikäli asiakas ei löydä haluamaansa ajoneuvoa netistä, niin Rinta-Joupin Autoliikkeelle voi jättää nettiin vaihtoautovahdin osoitteessa rinta-jouppi.com.

– Ilmoitamme asiakkaalle heti, jos etsitty ajoneuvo tulee varastoomme.

Kattavan uusien autojen valikoiman lisäksi Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy vaihtoautopuolelta haluttuja yhden omistajan käytössä olleita huippuyksilöitä.

 

Vaihtoautotakuu kiinnostaa

Rinta-Joupin Autoliike Oy:n Vaasan toimipisteen myyntipäällikkö Niko Puska kertoo, että asiakkaiden parissa suureen suosioon on noussut Vaihtoautotakuu.

– Kahdentoista kuukauden tai kahdenkymmenentuhannen kilometrin Vaihtoautotakuu on lisännyt käytettyjen autojen kysyntää merkittävästi, Niko Puska sanoo.

Vaihdossa liikkeisiin kelpaavat henkilöautot ja pakettiauto. Vaihdokiksi voi tarjota myös muita ajoneuvoja, kuten moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, traktoreita tai veneitä.

– Asiakkaalla olevan kalliimman auton vaihto edullisempaan on meille jokapäiväinen kauppamuoto, Puska lisää.

Rinta-Joupin Autoliike Oy:n edustamia uusia automerkkejä ovat Toyota, Škoda, Honda, BMW, Opel, Seat, Renault, Dacia, Ford, Peugeot ja Kia. Merkkivalikoimat vaihtelevat liikkeittäin. Uusien matkailuajoneuvojen valikoimasta löytyvät Carado, Hobby, Hymer, LMC ja Pössl.

– Isona alan toimijana meillä on jatkuvia kampanjatarjouksia ajoneuvovakuutuksiin yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja unohtamatta.

Vaasan ja Tervajoen toimipisteissä on hiljattain tehty Toyotan ja Škodan osastoilla isot uudistukset ja investoinnit.

– Toivotamme asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uudistuneisiin Toyota ja Škoda-osastoihimme, Jukka Myntti sanoo.

« Takaisin