Kivoja koirakavereita on esillä Kauhajoella.

Kivoja koirakavereita on esillä Kauhajoella.

Koirapäivä ja match show Kauhajoella

9.5.2019

Pohjanmaan Snautseri-Pinseri harrastajat järjestävät viidettä kertaa koko perheen tapahtuman Kauhajoella 11.5.2019

Paikaksi saatiin jälleen Ammattikoulunkenttä, jossa on tilaa kehille sekä näytöksille. Tapahtuma alkaa klo. 9.00, jolloin ilmoittautuminen match show:hin alkaa, ja kehät alkavat 10.00. Ensimmäinen näytös on vuorossa klo. 10.30.

 Ohjelmassa tänä vuonna on perinteinen Match Show, johon odotamme vähintään yhtä paljon osallistujia kuin edellisvuosina. Palkinnot ovat jälleen mahtavat niin kuin edellisvuosina. Lisäksi arvomme kännykän ja langattomat korvakuulokkeet kaikkien match show kisaan osallistuneiden kesken.  Luokat match show:ssa ovat isot, pienet, pennut, veteraanit sekä Lapsi&Koira. Tuomareiksi olemme saaneet osaavia koiran kasvatteja ympäri maakuntaa. Ja tosiaan tapahtuma ei keskity pelkästään match show:hin vaan erilaiset esitykset tekevät tapahtumasta erityisen.

Esityksiä ovat mm. Poliisikoiran ”purun” näytös, (poliisikoira on tavattavissa klo 12-14 välisen ajan)  koirankarvankehräys, Snautseri-Pinseri rotujen esittely, tottelevaisuus, Rally-toko, nose work, kaverikoirat esittäytyvät ja ovat tavattavissa tapahtumassamme. Lisäksi paikalla on muutaman tunnin koirille oma puuharata, jossa esim. pallomeri. Samaan aikaan järjestetään Suupohjamessut sisätiloissa sekä Kauhajoki Car Show. Joten varmasti riittää näkemistä kaikille.

Tapahtuma on ilmainen yleisölle, ja toivommekin, että ihmiset lähtevät sankoin joukoin erilaiseen koiratapahtumaan.

Paikalla on myös yhdistyksen omapiste, eläintarvikeliike myymässä koirien tarvikkeita ja herkkuja. Lisäksi pika-arpajaiset, jossa on huippupalkinnot.  Ja tietenkin kanttiini, josta saa pientä purtavaa. 

« Takaisin