Susanna ja Aliina Aro suosittelevat, että ihon hoitaminen kannattaa aloittaa heti kun iholla huomaa ongelmia, sillä harvemmin ongelmat poistuvat itsekseen. Omaan ihonhoitoon ja hyvään oloon on lupa satsata ja käyttää aikaa. Klinikan palveluun kuuluu aina maksuton konsultaatio siitä, mikä hoito olisi sopivin.

Susanna ja Aliina Aro suosittelevat, että ihon hoitaminen kannattaa aloittaa heti kun iholla huomaa ongelmia, sillä harvemmin ongelmat poistuvat itsekseen. Omaan ihonhoitoon ja hyvään oloon on lupa satsata ja käyttää aikaa. Klinikan palveluun kuuluu aina maksuton konsultaatio siitä, mikä hoito olisi sopivin.

Klinikka Susanna Aro Seinäjoella

5.12.2023

Kauneuden asialla jo lähes 20 vuotta

Vivi Triballi

Erikoissairaanhoitaja ja kosmetologi Susanna Aro perusti Kauneus- ja terveyshoitola Susanna Aron Seinäjoelle vuonna 2005.  Seinäjoki valikoitui yrityspaikkakunnaksi silloisen asuinpaikkakunnan mukaan. Yrityksessä työskentelee Susanna Aron lisäksi tytär Aliina Aro.

  • Aliina on kosmetologi sekä kosmetiikkaneuvoja. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat ihon medikaaliset happohoidot, ihonpuhdistukset, Infuzion -ihon kosteutushoidot, mikroneulaushoidot, kestovärjäykset, ihokarvojen poistot sekä Yumi-lash ripsien ja kulmien laminoinnit. Itse vastaan lähinnä HiFu- injektiohoidoista sekä botuliinihoidoista, selittää Susanna.

 

Aron perheyrityksessä on erikoistuttu esteettisiin hoitoihin sekä medikaalisiin ihonhoitoihin, jotka pohjautuvat happoihin tai happoyhdistelmiin.

  • Erikoisalaamme ovat eri iho-ongelmat ja niiden hoito. Meiltä löytyy hoitoja esimerkiksi akneiholle, pigmenttihäiriöihin, ihon kuivuuteen tai ruusufinniin sekä injektiohoidot ja botuliinihoidot ihon juonteisiin, Susanna selittää ja paljastaa, että klinikalla on Aluehallintaviraston ja Valviran luvat yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen.

 

Suosittuja hoitoja ja hoitosuosituksia

Suomessa on vaihteleva ilmasto ja iho voi olla koetuksella. Ihonhoitoon on kuitenkin Susanna Aron mukaan alettu kiinnittää kiitettävästi huomiota.

  • Mielestäni sekä miehet että naiset käyttävät palveluitamme tänä päivänä melko hyvin. Hoidamme paljon akne-ihoa ja annamme injektiohoitoja sekä botuliinia, kertoo Susanna ja lisää että paljon tehdään myös Yumi-lash -ripsien kestotaivutuksia.

Ulkoiseen olemukseen panostetaan nykytrendien mukaan yhä enemmän ja tähän ollaan valmiita hakemaan pitkienkin matkojen takaa parannusta.

  • Meilläkin käy asiakkaita Helsingistä, Hämeenlinnasta, Tampereelta, Vaasasta, Pietarsaaresta, Kokkolasta ja Järviseudulta, joten aika laajalta alueelta tulee asiakkaita, iloitsee Susanna Aro.

Susanna käy palvelemassa asiakkaita myös Seinäjoen ulkopuolella.

  • Minulla on pistospäiviä asiakkaille Kokkolassa Nice-pisteellä, Turussa Ihoklinikka Nuortiolla sekä Helsingissä Puuterihuone Raili Hulkkosella, luettelee monipuolisen ammattitaidon omaava Susanna.

Vaikka Susanna kiittääkin asiakkaita ihonhoitoon panostamisesta, on yksi asia, mikä vaatii huomiota.

  • Parantamisen varaa on ehdottomasti hyvien kotihoitotuotteiden käytössä ja myös aurinkosuojan ympärivuotisessa käytössä. Aurinkosuojan käyttö unohtuu todella monella suomalaisella, tietää ammattilainen.

Varoituksen sana on paikallaan myös pistoshoitojen suorittamisesta, ettei kuka tahansa antaisi niitä.

  • Asiakkaan pitäisi aina tarkistaa että pistoshoitoja tarjoava henkilö on terveydenhuollon ammattihenkilö, sairaanhoitaja tai lääkäri ja hänellä on lupa-asiat kunnossa.Meillä on tarkkaa valvontaa Valviran ja Aluehallintoviraston puolelta, koska olemme terveydenhuollon toimintayksikkö.Me kaikki alan ammattilaiset toivomme, että myös pistoshoidot saataisiin Suomessa lain valvonnan piiriin, koska niitä saa tällä hetkellä tehdä periaatteessa lähes kuka vain. Se on ongelma asiakkaille ja törmään tähän viikoittain, kun hoidan asiakkaitani, huokaa itse asianmukaiset luvat ja hyvän ammattitaidon omaava Susanna.

Kauneuslahja on toivottu lahja

Kun joulu lähestyy, monet pohtivat mitä antaisi lahjaksi.

  • Meillä on myynnissä lahjakortteja sekä ihonhoitotuotteita kotikäyttöön kivoissa lahja-, tai matkapakkauksissa, suosittelee Susanna Aro.

Suurin sesonkiaika onkin joulu.

  • Miehetkin ostavat vaimoilleen ja tyttöystävilleen lahjakortteja läpi vuoden, etenkin merkkipäivinä ja joulun aikaan. Mielestäni ihon perushoito, oikeat kotihoitotuotteet ja aurinkosuoja ovat iholle tärkeimmät. Lahjakortti antaa sitten mahdollisuuden käyttää lahjansa medikaalisista ihonhoidoista injektiohoitoihin ja botuliinihoitoihin.

Susanna kertoo, että on hienoa voida auttaa asiakkaita.

  • Rakastamme työtämme. Parasta on se kun voimme auttaa erilaisissa iho-ongelmissa. Jokainen asiakas joka hoitotuolistamme lähtee, antaa kiitosta lopputuloksesta. Saamme kiitosta rehellisyydestä ja ammattitaidosta. Uskon että myös tämä pitkä ura tuo luottamusta asiakkaille, he ovat turvallisissa ja ammattitaitoisissa käsissä, päättää Susanna.

« Takaisin