Toimitusjohtaja Arja Virtanen ja hotellipäällikkö Susanna Keskinen iloitsevat Kivitipun laajentuneesta tarjonnasta.

Toimitusjohtaja Arja Virtanen ja hotellipäällikkö Susanna Keskinen iloitsevat Kivitipun laajentuneesta tarjonnasta.

Kivitipun tarjonta laajeni

7.2.2019

Tomi Olli

Lappajärvellä sijaitseva Hotelli Kivitippu avautui jälleen tammikuun lopussa reilun kuukauden remontin jälkeen. Kiinteistössä kunnostettiin kiinnioloaikana viime kesän rankkasateen aiheuttamat vesivahingot. Toimitusjohtaja Arja Virtasen mukaan ravintolasalin katto on nyt korjattu lopullisesti.

- Sieltä poistettiin samalla niin sanottu valekatto-osuus, johon sijoitettiin uutta valaistusta. Tällä toimenpiteellä ravintolasaliin saatiin aiempaa pehmeämpää valoa.

Kunnostusta tehtiin myös hotellin allasosastolla, missä altaan rakenteita vahvistettiin sekä korjattiin vaurioituneita laattaelementtejä.

- Allasosasto on rakennettu vuonna 1989, eli toimenpiteet olivat tarpeen. Nyt osasto on jälleen käyttökunnossa. Uusimme myös veden lämmönvaihtimen, joka oli välttämätön toimenpide, Virtanen sanoo.

 

Lisää palveluja

Kivitipussa on juuri aloittanut oman vastaanottonsa joukko yrityspohjalta toimivia hoitajia. He siirtyivät Kivitippuun Kaustisen Kansanlääkintäkeskuksesta.  Hotellipäällikkö Susanna Keskisen mukaan Kivitippuun saapui paljon osaamista.

- He tarjoavat kaustislaista jäsenkorjausta, hierontaa, hermoratahierontaa, akupunktiota, kuppausta, vyöhyketerapiaa sekä kampaajan ja kosmetologin palveluja.

- Hoidoissa voivat käydä niin taloon majoittuvat kuin kaikki muutkin asiakkaat. Ajanvaraukset tapahtuvat Kivitipun myyntipalvelun kautta, Keskinen kertoo.

Hotellipäällikkö iloitsee myös juuri avautuneesta uudesta myymälästä.

- Lappajärven Värjäämö on avannut Pop Up –myymälän. Heillä on myynnissä lankoja, kuteita sekä monenlaisia muitakin käsityötarvikkeita.

Kivitipussa riittää myös viihdettä. Lähitulevaisuudessa kuulijoita viihdyttävät  8.2. Heikki Koskelo ja Taivaankaari, 14.-17.2. Rytmimusiikin tapahtuma, 17.2. Ystävänpäivätanssit, 23.2. Bilejuna, 8.3. Antti Ahopelto, 16.3. Tangon Satumaa kisat, 22.3. Souvarit, 29.3. Finlanders, 19.4 Tanssiorkesteri Kaiho sekä 20.4 RM-bilebändi.

« Takaisin