Toimitusjohtaja Susanna Keskinen sanoo majoitukselle olleen kasvavaa kysyntää.

Toimitusjohtaja Susanna Keskinen sanoo majoitukselle olleen kasvavaa kysyntää.

Kivitipun ovet ovat avoinna

20.5.2020

Tomi Olli

Lappajärvellä sijaitseva Hotelli Kivitippu on jälleen avoinna. Ovet sulkeutuivat maaliskuun puolivälissä koronaepidemian vuoksi. Toimitusjohtaja Susanna Keskisen mukaan kiinnostus yöpymiseen on koko ajan kasvussa.

- Aloimme saada yhä useampia kyselyjä majoitusmahdollisuudesta varsinkin työmatkalaisilta. Nyt niitä on tullut jo muutoinkin, eli ihmiset alkavat liikkua selkeästi enemmän.

Kivitipussa voi majoittua kolmessa eri osastossa, valittavana on niin päärakennus, rantasauna kuin chalets-kerrostalo.

- Valinnanvaraa on tosiaan mukavasti. Tämä takaa sen, että tarvittaessa on myös mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin majoittujiin, Keskinen sanoo.

Toimitusjohtaja iloitsee, että hotellin avaaminen on päättynyt osan lomautuksista. Kaikkiaanhan Kivitippu työllistää kolmisenkymmentä henkilöä.

- Työt ovat lisääntyneet erityisesti siivouspuolella. Toivottavasti voimme lähitulevaisuudessa vähentää lomautusten määrää myös muilla osastoilla.

- Kauttamme voi myös tilata siivouspalveluita kotiin ja mökille, eli laajennamme näin tarjontaamme.

 

Ravintolaan kesäkuussa

Kivitipun ravintolatoiminta aukeaa kesäkuun alussa annettujen säädösten mukaan. Majoittujat saavat siihen saakka aamupalan huoneeseen toimitettuna.

- Kesäkuun alussa on tarkoitus avata ravintola kunnolla tositoimiin voimassa olevia säädöksiä noudattaen. Sitä ennen myymme ulos kahvilatuotteita päivittäin ja ruokaa kahtena päivänä viikossa, Keskinen kertoo.

Hotellin hoito-osasto on myös jo osittain avoinna, kuntosali ja allasosasto taas aukeavat kesäkuussa. Lisäksi hotellin vieressä sijaitsevan karavaanarialueen hoito ja varaukset ovat siirtyneet hotellin huomaan. Alueen sosiaalitilat sijaitsevat chalets-talon alakerrassa. Kesäkuussa avautuu myös yksityisten yrittäjien pyörittämä rantaravintola Terrace Kirppu.

Kivitipusta on kätevä lähteä myös luontomatkailemaan, sillä lähistöllä on useita eri pituisia luontopolkuja sekä patikointireittejä. Rannasta on myös helppo suunnata vaikkapa melontareitille, joka kulkee Evijärveltä Soiniin.

Toimitusjohtaja muistuttaa lisäksi tuoreesta tarjouksesta.

- Saatavana on viiden vuorokauden Huiloo-viikko. Sen hinnat ovat alkaen 199 euroa. Majoitukseen onkin kätevä kytkeä vaikkapa golfia tai etätöitä, Keskinen muistuttaa.

« Takaisin