Hotellinjohtaja Arja Virtanen muistuttaa Kivitipun edustalla sijaitsevasta mainiosta uimarannasta.

Hotellinjohtaja Arja Virtanen muistuttaa Kivitipun edustalla sijaitsevasta mainiosta uimarannasta.

Kivitipun kesä kutsuu

7.6.2018

Hotellinjohtaja Arja Virtanen muistuttaa Kivitipun edustalla sijaitsevasta mainiosta uimarannasta.

Tomi Olli

Lappajärven upeissa rantamaisemissa sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa monenlaista kesämukavaa yhdessä lähialueen muiden toimijoiden kanssa. Majoituksen ohella Kivitipussa voi nauttia juuri uusitun kesäisen ruokalistan antimista. Hotellinjohtaja Arja Virtasen mukaan lista henkii maukkaita makuelämyksiä.

- Listalta löytyy muun muassa haudutettua kuhaa, paistettua nieriää ja porsaanleikettä. Myös jälkiruokatarjonta saa varmasti veden kielelle, Virtanen hymyilee.

Kivitipussa pääsee myös mukaan laulun pyörteisiin, sillä karaokeilta järjestetään joka perjantai. Luvassa on myös muitakin viihdeiltoja, esimerkiksi juhannuksena yleisöä viihdyttää Telaketju.

Oman mausteensa kesään tuo ravintola Rantakirppu, joka aukeaa juhannuksena.

- Rantakirppu on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 17 eteenpäin heinäkuun loppuun saakka. Kannattaa myös muistaa Rantakirpun Happy Hour, joka on kello 17-20. Vastaava on myös ravintolassamme joka päivä kello 18-20, kertoo Virtanen.

Paljon muutakin

Hotellinjohtaja muistuttaa myös Lappajärven kesäteatterin esityksestä.

- Halkosaaren huvikeskuksessa yleisöä viihdyttää 18.7. alkaen Rakkauden autokorjaamo –näytös, jossa ovat mukana muun muassa Heikki Silvennoinen, Sami Hintsanen sekä Viivi Pumpanen.

- Olemme räätälöineet teatteriin liittyvän lomapaketin, johon kuuluu pääsylippu esitykseen. Lisätietoja asiasta saa myyntipalvelustamme, Virtanen sanoo

Kivitipusta saa myös lisätietoja Miikka Lahnalammen vetämistä kalastusretkistä. Lahnalampi järjestää juhannuksena lisäksi opastustilaisuuden kalastuksen saloihin. Oman lisänsä Kivitipun ympäristöön tuo golfkenttä, minne on kätevä suunnata vaikkapa hyvin nukutun hotelliyön jälkeen. Kokemisen arvoisia ovat myös Kivitpun edustalta Lappajärven laineille suuntaava Veannetar-laiva sekä 9.6. tanssikauden avaava Halkosaaren tanssilava.

« Takaisin