Kivitipun johtaja Susanna Keskinen lupaa asiakkaille laadukasta ja monipuolista palvelua.

Kivitipun johtaja Susanna Keskinen lupaa asiakkaille laadukasta ja monipuolista palvelua.

Kivitippu tarjoaa monenlaista

13.1.2022

Tomi Olli

Lappajärvellä toimivan Hotelli Kivitipun alkuvuoteen mahtuu paljon mielenkiintoista. Meneillään oleva koronavirustilanne ei kuitenkaan jutun kirjoitushetkellä mahdollistanut artistivieraiden julkistamista tammikuulle, niistä saa ajantasaista tietoa osoitteesta www.kivitippu.fi Tammikuussa on kuitenkin Kivitipun ravintolassa luvassa uusia elämyksiä, sillä ruokalista kokee uudistuksen. Hotellinjohtaja Susanna Keskinen lupaa myös muita maku-uudistuksia.

- Teemme yhteistyötä Järviseudun ammatti-instituutin kanssa, jonka merkeissä meillä on keittiötöissä heidän kokkiopiskelijoitaan.

- He tulevat tarjoamaan viikonloppuisin nuorekkaita teemaruokailuja esimerkiksi äyriäisten ja rapujen merkeissä, eli luvassa on uudenlaisia makukokemuksia. Tammikuussa talossa aloittaa myös uusi ravintolapäällikkö, ja lisäksi ravintolasaliin on tulossa uudistuksia.

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna on ohjelmassa tanssikursseja sisällään pitävä Kivitippu tanssii –kokonaisuus. Helmikuun viimeisenä viikonloppuna taas järjestetään talvirieha, mihin kuuluu monenlaisia ulkoaktiviteetteja koko perheelle.

- Samana viikonloppuna on esiintyjäpuolelle tulossa Stig, eli paljon mukavaa on luvassa.

 

Hoitoja sekä elämyksiä

Hotelli Kivitipusta on saatavana monenlaisia hoitoja. Eräs suosituimmista on kaustislainen jäsenkorjaus, jonka avulla hoidetaan yleisimmin alaselän vaivoja, niska- ja hartiaseudun kiputiloja, hiirikättä sekä polvi- ja nilkkaongelmia.

- Hoitoon pääsee tarvittaessa hyvinkin nopeasti, se onnistuu usein jopa samana päivänä. Jäsenkorjauksen lisäksi on valittavana myös akupunktiota, turvehoitoa, vyöhyketerapiaa kuumakivihierontaa sekä parturi-kampaajan palvelut. Talven aikana mukaan on tulossa myös lisää erilaisia hoitoja.

Kivitipun lähialueella on myös tarjolla useita ulkoliikunta-aktiviteetteja kuten muun muassa vipukelkka, pulkkamäki, retkiluistelubaana omilla varusteilla sekä luistelualue. Lähiaikoina mukaan tulee myös curlingrata.

- Meillä on myös golfsimulaatotri, missä voi treenata lajitaitoja. Lisäksi jäägolfia on mahdollista pelata kolmella väylällä. Asiasta saa lisätietoja www.jgs.fi

Kivitipusta on lisäksi mahdollisuus lähteä virtuaaliselle, noin viisitoista minuuttia kestävälle avaruussukkulalennolle.

- Kyseessä on virtuaalinen matka asteroidivyöhykkeelle. Esityksessä on käytössä Nasan kuvamateriaalia. Ilmaiselle lennolla voi varata ajan päivittäin vastaanotosta.

Voimassa olevien rajoitusten muutokset ja tilanteen voi tarkastaa osoitteesta www.kivitippu.fi

« Takaisin