Kivitipussa voi irrottautua arjen kiireestä rentoutumalla eri tavoin.

Kivitipussa voi irrottautua arjen kiireestä rentoutumalla eri tavoin.

Kivitippu tarjoaa monenlaista mukavaa

7.10.2021

Tomi Olli

Mennyt kesä oli hyvä Lappajärvellä sijaitsevalle Hotelli Kivitipulle. Hotellinjohtaja Susanna Keskinen sanoo vierailijoita olleen runsaasti.

- Kotimaanmatkailu oli kesällä todella vilkasta, mikä näkyi meilläkin. Olenkin menneeseen kesään hyvin tyytyväinen, se antaa mukavasti lisäpotkua syksyyn ja talveen.

Yksi syksyn uutuuksista on Kivitipun ja Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevan Lakis Areenan yhteistyö.

- Teemme yhteistyötä tanssi-iltojen merkeissä. Tämä tarkoittaa sitä, että Kivitipussa tanssitaan pääsääntöisesti perjantaisin ja Lakis Areenalla lauantaisin.

- Tarjoamme asian merkeissä paketin, johon kuuluu majoitus, aamiainen ja tanssiliput kumpaankin iltaan. Paketin hinta on kahdelle yhden vuorokauden osalta 130 euroa ja kahden vuorokauden osalta 240 euroa.

 

Laadusta ohjelmaa

Kivitipusta toteutetaan myös aina Lakis Areenan tanssi-iltoina kuljetus Vimpeliin ja takaisin, jos lähtijöitä on vähintään kymmenen. Yhdensuuntaisen matkan hinta on kymmenen euroa.

Kivitipun lavalle nousevat syksyn aikana muun muassa 8.10. Leif Lindeman & Amore, 15.10. Komiat, 22.10. Charles Plogman & Rosette, 29.10. Antti Ahopelto & Etiketti, 5.11. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri solistinaan Pirita Niemenmaa, 12.11. Suvi Karjula & In the Mood sekä 19.11. Finladers. Mielenkiintoinen ilta tulee varmasti olemaan myös 27.11. toteutuva legendaarisen Dingon vierailu.

Lakis Areenalla nähdään syksyn aikana muun muassa 16.10. Hurma, 23.10. Yölintu, 30.10. Sinitaivas, 13.11. Helminauha sekä 20.11. PNP. Kivitipun Lakis Areenan tanssi-illat toteutetaan kello 20-01.

 

Paljon muutakin

Kivitipussa ollaan myös valmiina pikkujoulukauteen. Asian merkeissä on tarjolla erilaisia paketteja, joihin voi yhdistää majoituksen, ruokailun, tanssia sekä vaikkapa Kivitipun lähietäisyydellä Onnintuvalla toteutettavan pakohuoneen.

- Räätälöimme mielellämme mukavan pikkujoulupaketin toiveiden mukaan. Asian merkeissä voi olla yhteydessä myyntipalvelumme.

Kivitipussa on tarjolla myös monenlaisia hoitoja, kuten kaustislaista jäsenkorjausta, akupunktiota, erilaisia hierontoja, vyöhyketerapiaa sekä turve- ja jalkahoitoja. Saatava on myös parturi-kampaajan palvelut.

- Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavia palveluja mukavassa ympäristössä iloisella ilmeellä. Meille tärkeintä on, että asiakas viihtyy käydessään talossa, Keskinen kiteyttää.

« Takaisin