Kevään ja kesän uutuuksia on kiva esitellä asiakkaille, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Kevään ja kesän uutuuksia on kiva esitellä asiakkaille, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Kiva, kun aikuiset asiakkaat ovat meidät löytäneet - iloitsevat Farkkuputiikki Zipper`sin Kristiina ja Mirella

14.4.2016

Kevään ja kesän uutuuksia on kiva esitellä asiakkaille, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Taisto Järvinen

Farkkuputiikki Zipper`s on toiminut Tuurissa reilut kaksitoista vuotta. Monet asiakkaat mieltävät Zipper`sin lähinnä nuorison vaatemestaksi. Näinhän asia ei pohjimmiltaan ole, vaan liikkeen valikoimista löytyvät vaatteet yhtä hyvin nuorille kuin varttuneemmille asiakkaille.

Zipper`sin yrittäjä Kristiina Holkko sanoo asiakaskunnan laajentuneen jatkuvasti. Hänen mielestään aikuiset ja varttuneemmat asiakkaat ovat melko hyvin liikkeen oven löytäneet, mutta ovi on ihan kaikkien kauppaan tuloa varten.

  • Valikoimamme ei ole vain nuorille, vaan kaikille sopivia merkkejä ja vaatteita. Sama vaate käy teini-ikäisille ja varttuneille asiakkaille. ikä ei todellakaan sanele sitä, mistä rekistä sopiva vaate löytyy.
  • Kun vaate käy tyyliin ja vartalon malliin sekä sopii väriltään, niin vaate on hyvä. Vaatteita ei tänä päivänä valita niin, että näytettäisiin iäkkäämmältä. Silloin 2000-luvun vaihteessa asiakkaat olivat aika tarkkoja siitä, että ikä sanelee vaatteen värin ja mallin.

Väreissä kirkasta ja perusvärejä

Vaatteista puheenollen juttu kääntyy helposti väreihin ja muotiin. Kevään väreistä löytyy sekä kirkkaita sävyjä, kuten oranssi että perusvärejä. Poikkileikkauksena kevään värit edustavat kuitenkin melko maltillista linjaa.

  • Muodista voisi sanoa, että farkkujen lahkeissa on pilliä, trumpettia ja kaikkia niiden väliltä. Farkkuvalikoimamme on niin laaja, että siitä löytyy jokaiselle sopivat. Myös isoja kokoja on tarjolla. Perusvärit sininen ja musta ovat voimakkaimmin esillä, mutta valkoinen ja hiekanväri ovat myös suosittuja. Housun lahjetta voi nyt kääntää vaikka nilkan pituuteen.
  • Pitsi kuului ennen juhlapukeutumiseen. Nyt pitsiä on myös arkipukeutumisessa, kuten puseroissa, mekoissa ja shortsien somisteena. Maximekot jatkavat voimakasta suosiotaan, ja hapsuja on tullut 70-luvun tyyliin. Myös housut ja yläosa settinä samasta kuosista kuuluvat tämän kevään ja kesän mallistoihin. Puseroiden inkkarihenkisyys on nyt myös näkyvissä.
  • Miesten muodissa merkittävää on melko väljät paidat ja pidentyneet paidanhelmat. Miesten housut voivat silti olla aika tiukat, pohtivat Kristiina Holkko ja Mirella Toivola.

 Kesävaatteet esillä

Valtaosa kesän vaatteista on tullut, niinpä Zipper`sin rekeissä ja hyllyissä on nyt parhaat valikoimat.

  • Aika hyvin saamme asiakkaat puettua, vain alusasut ja kengät pitää hakea naapuriliikkeistä. Vaatetusta voi meillä täydentävät esimerkiksi valitsemalla sopivat vyöt, korut, huivit tai vaikka sporttilippikset.
  • Kesää tässä odotellaan ja sitä, että oman seutukunnan asiakkaiden lisäksi saamme tänne tutut Tuurin asiakkaat joka puolelta Suomea. Luotamme siihen, että Kauppakylä saa jälleen kesäsesongin aikana uusia asiakkaita, sanovat Zipper`sin naiset.

 

Yhteystiedot:

Farkkuputiikki Zipper`s

Onnentie 4 – 6

63300 Tuuri

06 512 5501

farkkuputiikki-zippers.fi

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin