Kevättä Palkeissa taas Alavudella

27.3.2024

Varma kevään merkki kansanmusiikin ystäville on Kevättä Palkeissa- konsertti, joka tänä vuonna soitetaan 7.4.2024 klo 13.00 alkaen Alavudella Kontiaisten kylätalolla. Konsertin järjestäjänä ovat Alavuden Kaksiriviset, jotka esiintyvät konsertissa musiikin maisteri Miia Palomäen johdolla. Miian opettamia nuoria soittajatähtiä tänä vuonna konsertissa ovat Sini, Minea ja Helmi.

Kansanmusiikin huipulle kiivennyt MäSä Duo täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja duon ensimmäinen keikka oli aikanaan Kevättä Palkeissa -konsertissa. Duo on siten itseoikeutettu esiintyjä konsertissa tänä vuonna. Mestaripelimanni Airi Hautamäen kanssa konsertissa Naismestarit soittavat kaksirivistä sekä laulavat.

Kansainvälistä tuulta konserttiin tuo ystävämme Hugh Sheehan, joka on irlantilaisen haitariperinteen mestari. Lapikas on Lakeudenportin kansalaisopiston kansanmusiikkiryhmä, joka on harjoitellut muutaman vuoden.  Lapikkaassa soitetaan erilaisilla soittimilla Kyösti Järvelän ja Arttu Mäkelän johdolla. Lapikas ja Alavuden Kaksiriviset ovat suunnitelleet konserttiin myös yhteisen osuuden.

Tervetuloa taas perinteikkääseen kevätkonserttiin, jonka juontaa Eeva-Liisa Riihimäki. Liput maksavat 15 euroa / 5 euroa ja kahvio palvelee konsertin ajan. Muistathan varata käteistä mukaan, sillä maksuvälineenä konsertissamme käy vain käteinen. 

« Takaisin