Alavuden Kaksiriviset.

Alavuden Kaksiriviset.

Kevättä Palkeissa avaa kansanmusiikkikevään

30.3.2022

Kahden vuoden tauon jälkeen Alavuden Kaksiriviset järjestävät Kevättä Palkeissa-konsertin. 17. kerran musiikkia kuullaan huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina Sydänmaan nuorisoseuralla.

Konsertin kirkkaimpana tähtenä loistaa oma mestaripelimannimme Airi Hautamäki. Airin kanssa pääsevät tällä kertaa soittamaan alavutelaiset kaksirivisnaismestarit. Airin kasaama joukko esiintyy nyt ensimmäisen kerran. Bill Hota on kansanmusiikin terävintä kärkeä ja pääsemme kuulemaan uutta musiikkia joulun alla julkaistulta levyltä. Pelimannien Paras -titteli annettiin marraskuun kisoissa yleisön päätöksellä Erkki-Jussi Koivuluomalle, joka antaa näytteen mestarillisesta 1-rivisen soitosta. Erkki-Jussi soittaa myös 10-vuotta täyttäneessä triossa Ronuuttajat, joka esiintyy konsertissamme nyt ensimmäisen kerran. Nuori soittajamme Neea-Riikka Moisio on yleisölle jo aikaisemmilta vuosilta tuttu kasvo. Paikallisia yhtyeitä konsertissa ovat 15-vuotias perheyhtye Sakalaiskat ja pelimannikisojen yhtyekisojen voittoisa naisryhmä Milleniumpelimannit.

Konsertin järjestää Alavuden Kaksiriviset sekä on tietenkin mukana myös esiintymässä. Alavuden Kaksiriviset toivottavat kaikki kansanmusiikin ja 2-rivismusiikin ystävät ottamaan kevättä vastaan Sydänmaan nuorisoseuralle sunnuntaina 3.4.2022 klo 13. Konsertin juontaa Eeva-Liisa Riihimäki. Liput maksavat 15 euroa ja kahvio palvelee konsertin yleisöä käteismaksulla.

« Takaisin