Kaikille alle 13-vuotiaille ilmaisessa Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti.

Kaikille alle 13-vuotiaille ilmaisessa Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti.

Keskisen Kyläkauppa on lomailijan paratiisi

19.7.2023

Kesän paras lomakohde

Kyläkauppa palvelee aamukahdeksasta iltayhteentoista asti koko kesän elokuun loppuun saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä koko kesän aina 13.8.2023 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 34 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa ilmaista tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi. Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään lisäksi toimintatuokioita 4.8.2023 saakka joka päivä klo 12.30 ja 14.30. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Kyläkauppa tutuksi Kesäjunan tai helikopterin kyydissä

Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella koko Miljoona Tivoli -ajan, aina 13.8.2023 asti. Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

Procopter Helikopterilennätystä on tarjolla 23. -31.7. klo 11-19 Kyläkaupan Ruokapuodin parkkipaikalta. Lennoilla säävaraus. Tarkemmat tiedot ja hinnat tuuri.fi/tapahtumat.

Kyläkaupan minigolfradalla on hauska viettää kesäpäivää

Kyläkaupan Minigolfrata Tuurinjoen rannassa tarjoaa mukavaa vaihtelua shoppailun lomassa. Minigolf on hauska ja elämyksellinen tapa viettää kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa.

Ilmainen ulkokuntosali Kyläkaupalla

Kyläkaupan alueelle, Minigolfradan viereen, aivan MuotiOutletin lähellä on vapaassa käytössä ulkokuntosali, jossa pääsee harjoittelemaan laadukkailla, kotimaisilla Omnigym-ulkoliikuntalaitteilla.

Paikalla on yhdeksän laitetta koko kehon kokonaisvaltaiseen harjoitteluun; jalkakyykky, vaakasoutu, yläveto, penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, etupunnerrus, hauiskääntö, ojentajapunnerrus ja yhdistelmälaite. Laitteet soveltuvat kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Ulkokuntosali on osa laitevalmistajan Euroopan-laajuista tutkimushanketta, jossa tutkitaan laitteiden käyttäjätyytyväisyyttä, kokemuksia sekä tietoa käyttäjämääristä eri kokoisilla paikkakunnilla ympäri Suomen ja Eurooppaa. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä laitevalmistaja Omnigym Oy:n sekä Keskisen Kyläkaupan kanssa.  Harjoittelu on maksutonta ja liikuntapaikka on avoinna heinäkuun loppuun saakka.

« Takaisin