Kyläkaupan Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti. Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.

Kyläkaupan Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan 13.8.2023 asti. Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki.

Keskisen Kyläkauppa on kesän paras lomakohde

12.7.2023

Ilmaista tekemistä koko perheelle

Kyläkauppa palvelee aamukahdeksasta iltayhteentoista asti koko kesän elokuun loppuun saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Miljoona Tivolissa iloitaan ja riemuitaan

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kaikenikäisiä koko kesän aina 13.8.2023 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan jokaisena kesäpäivänä kello 13-19. Tuttuun tapaan Miljoona Tivoli on alle 13-vuotiaille lapsille ilmainen. Jokaisen lapsen kohdalta perheille jää siis normaalirannekkeen hinta 34 euroa käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkauppa tarjoaa kaikenlaista kivaa ilmaista tekemistä koko perheelle. Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto RiemuPark ja Aku Park ovat auki läpi vuoden.

Muumi-leikkipuistossa ilmaiset toimintatuokiot lapsille joka päivä

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on kaikkien käytössä ilmaiseksi. Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään lisäksi toimintatuokioita 26.6.-4.8.2023 joka päivä klo 12.30 ja 14.30. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä #visitalavus-paidasta tai huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Kyläkaupan Kesäjuna liikennöi Tuurin alueella jo neljättätoista kesää. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella Miljoona Tivolin Tuurissa olon ajan, aina 13.8.2023 asti.

Kesäjunan reitti kiertää OnnenKengän edestä Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan ja Miljoona Tivolin kautta Kyläkaupan siniselle sisäänkäynnille ja siitä takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt OnnenKengän edestä tasalta ja puolelta.

Ilmainen ulkokuntosali Kyläkaupalla

Kyläkaupan alueelle, Minigolfradan viereen, aivan MuotiOutletin lähellä on vapaassa käytössä ulkokuntosali, jossa pääsee harjoittelemaan laadukkailla, kotimaisilla Omnigym-ulkoliikuntalaitteilla.

Paikalla on yhdeksän laitetta koko kehon kokonaisvaltaiseen harjoitteluun; jalkakyykky, vaakasoutu, yläveto, penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, etupunnerrus, hauiskääntö, ojentajapunnerrus ja yhdistelmälaite. Laitteet soveltuvat kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Laitteiden turvallisuus ja tehokkuus perustuvat pitkäjänteiseen kehitys- ja tutkimustyöhön.

Ulkokuntosali on osa laitevalmistajan Euroopan-laajuista tutkimushanketta, jossa tutkitaan laitteiden käyttäjätyytyväisyyttä, kokemuksia sekä tietoa käyttäjämääristä eri kokoisilla paikkakunnilla ympäri Suomen ja Eurooppaa. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä laitevalmistaja Omnigym Oy:n sekä Keskisen Kyläkaupan kanssa.  Harjoittelu on maksutonta ja liikuntapaikka on avoinna heinäkuun loppuun saakka.

« Takaisin