Pentik Outlet Tuurin toripöydät täyttyvät alennustuotteista, niinpä Elina Laukkonen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi kesäiseen myymälään ja kesätorille.

Pentik Outlet Tuurin toripöydät täyttyvät alennustuotteista, niinpä Elina Laukkonen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi kesäiseen myymälään ja kesätorille.

Kesätori on kauden uutuus Pentik Outlet -myymälöissä

10.6.2015

Pentik Outlet Tuurin toripöydät täyttyvät alennustuotteista, niinpä Elina Laukkonen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi kesäiseen myymälään ja kesätorille.

Kesätori on Pentik Outlet -myymälöiden uutuus tänä kesänä. Kesätori on jokaisessa Suomen viidessätoista Pentik Outlet -myymälässä. Tuurin liikkeessä Kesätori on avautunut jo viime viikolla. Kesätori on avoinna elokuun loppuun saakka. Pentikin alennusmyynti alkaa juhannuksen jälkeen.

Myymäläpäällikkö Elina Laukkonen Outlet -myymälästä Tuurista sanoo, että Kesätoreilta löytyy tuotteita alennetuin hinnoin keramiikkasarjoista lampunjalkoihin ja tekstiileihin. Tuurin liikkeen Kesätori on toistaiseksi sisätiloissa, mutta siirtyy ilmojen lämmitessä katettuun ulkotilaan.

  • Tuurin Outlet -myymälä alkaa täyttymään kesän alussa upeista tuotteista. Edellisten kausien tuotteita ja kakkoslaadun keramiikkaa tulee myyntipöydille. Outlet -myymälöistä löytyy perusvalikoimien lisäksi vaihteleva valikoima kakkoslaatua ja poistotuotteita.
  • Mökkituliaisten, häälahjojen ja rippilasten muistamisten ajankohta on juuri nyt. Lahjat paketoidaan myymälässämme kauniisiin lahjapaketteihin. Paketteja on runsas valikoima, ja asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja tekemään lahjaehdotuksia apua kaipaaville.  Meiltä voi tiedustella myös lahjalistapalvelua.

Kaikissa Pentik Outlet -myymälöissä on tullut tämän kesän uutuutena käyttöön kesäpassi. Passiin saa leiman jokaisesta 25 euroa ylittävästä ostoksesta. Kuudennen leiman yhteydessä asiakas saa 30 euron alennuksen ostoksistaan.

Pentik Ystäväklubi on sisustuksesta kiinnostuneiden oma klubi. Klubissa saa inspiraatioita ja ideoita kodin sisutukseen ja juhlapöydän kattaukseen sekä lahjavinkkejä. Klubiin liittymisen yhteydessä saa kertaetuna 30 prosentin alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.

Uutuustuotteita

Syksyksi on jälleen tulossa uusi Anu Pentikin suunnittelema keramiikka-astiasto, jonka muotoilussa näkyy käden jälki. Astiastoa voi ihastella myymälöissä jo alkusyksyllä.

Pentikin keramiikka valmistetaan Posiolla. Tuotteet ovat saaneet avaintuote-merkinnän.

Elina Laukkonen muistuttaa, että Pentikin ykkös- ja kakkoslaadun keramiikka kestää uunin, pakkasen, mikron ja astinpesukoneen.

  • Myymälämme normaaliin valikoimiin kuuluvat myös kakkoslaadun keramiikkatuotteet. Kakkoslaadun keramiikassa viat ovat vain kosmeettisia.

Myymälän valikoimiin kuuluu loma-asunnon kalusteet ja vanhat antiikkikalusteet. Myös romanttiseen puutarhaan on tuoleja.

  • Bussilasteina tuleville asiakkaille tarjotaan liikkeessämme kahvit, kun matkanjärjestäjät ilmoittavat tulosta ennakkoon.
  • Liike avataan koko kesän kello 9.30. Heinäkuussa ovet ovat avoinna arkisin kello 20.00 saakka. Sunnuntaiaukiolot ovat kello 12.00 – 18.00, Elina Laukkonen sanoo.

 

Yhteystiedot:

Pentik Outlet

Onnentie 6

63610 Tuuri

020 722 0388

www.pentik.fi

« Takaisin