Kuva:Merita Mäkinen.

Kuva:Merita Mäkinen.

Kesäkauden avaus Karilaisella ja Can-Am Offroad koeajot

15.5.2024

Kesä on vihdoin saapunut ja on myös aika Karilainen Oy:n perinteiselle Kesänavaus -tapahtumalle, joka järjestetään Ähtärissä Karilaisella tänä vuonna suurempana kuin koskaan. Tapahtuma tarjoaa vierailijoille unohtumattomia elämyksiä, huippuedullisia tarjouksia sekä mahdollisuuden kohdata suomalaisia moottoriurheilun ja viihteen tähtiä.

Tämän vuoden kohokohta on epäilemättä Can-Am Offroad koeajopäivä ja Biisonimafia, joka tunnetaan rohkeista tempauksistaan ja hulvattomasta huumoristaan. Tapahtumassa yleisö pääsee haastamaan Biisonimafian jäsenet ajotaitokisaan Can-Am mönkijöiden testiradalla. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus mitata taitojaan suosittujen YouTube-tähtien rinnalla ja nähdä, kuka todella hallitsee nelipyöräiset menopelit.

Rallin ystäville on luvassa herkkua, sillä paikalle saapuu myös rallikuljettaja Teemu Asunmaa, joka on tunnettu taidoistaan Suomen sorateillä. Asunmaa on valmiina jakamaan vinkkejä sekä tarinoita rallimaailman kulisseista ja ehkä jopa paljastamaan, miten pysyä tiellä tiukimmissakin mutkissa.

Moottorikelkkailun taituri Joni Maunonen ei jätä kylmäksi ketään.

Maunosen uskomattomat temput ja taidonnäytteet moottorikelkan selässä ovat jotain, mitä ei kannata itse kokeilla. Hän tuo tapahtumaan ripauksen talven taikaa keskelle kesäistä juhlaa ja saas nähdä, kuinka Can-Am mönkijä tottelee kuskin käskyjä millimetrin tarkkuudella.

Vesillä viihtyville Karilainen Oy tarjoaa uskomattomia tarjouksia huippumerkeiltä. Busterin, Yamarinin, Finnmasterin ja Huskyn uusimmat moottoriveneet ovat esillä ja myynnissä erikoishinnoin. Myös Suvi, Terhi ja Päijän soutuvenemallistot löytyvät valikoimasta, tarjoten jokaiselle vesillä liikkujalle jotakin.

Yamaha on tuonut paikalle vesijettien asiantuntijan Jani Tiitisen, joka esittelee Yamahan kauden 2024 uusimmat vesijetit. Nämä ketterät ja tehokkaat vesikulkuneuvot tarjoavat adrenaliinia ja nopeutta vesille, ja Tiitinen on paikan päällä vastaamassa kaikkiin kysymyksiin näistä huipputeknisistä laitteista.

Karilainen Oy on ajatellut myös puutarhanhoitajia tarjoamalla huipputarjouksen Stigan robottileikkureista. Nämä älykkäät laitteet hoitavat nurmikon leikkuun itsestään, jättäen asukkaalle enemmän aikaa nauttia kesästä – olipa se sitten vesillä tai vauhdikkaassa menossa mönkijän selässä.

Tapahtuma on täynnä toimintaa, tarjouksia ja elämyksiä, jotka on suunnattu kaikenikäisille ja eri harrastuksista kiinnostuneille.

Karilainen Oy toivottaa kaikki tervetulleiksi viettämään ikimuistoista päivää, tutustumaan uusiin tuotteisiin ja nauttimaan kesäisestä tunnelmasta lauantaina 18.5. klo 11-15 ja tietysti tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

« Takaisin