Meikkitaiteilija ja kouluttaja Marianne Harjula juontaa Kyläkaupan kauneuspäivät lauantaina 21.5.2016.

Meikkitaiteilija ja kouluttaja Marianne Harjula juontaa Kyläkaupan kauneuspäivät lauantaina 21.5.2016.

Kauneuspäivät perjantaina ja lauantaina. Kyläkaupasta parhaat meikki- ja hiusvinkit kesään ja juhliin.

19.5.2016

Meikkitaiteilija ja kouluttaja Marianne Harjula juontaa Kyläkaupan kauneuspäivät lauantaina 21.5.2016.

Kyläkaupan kosmetiikkaosastolla ja Hius & Kauneus Ateljeessa vietetään kevään juhlien ja alkavan kesän kunniaksi kauneuspäiviä perjantaina ja lauantaina 20.-21.5.2016. Lauantaina tapahtuman juontaa meikkitaiteilija ja kouluttaja, Miss Miljoonanakin tunnettu Marianne Harjula. Päivän aikana hän kertoo uusimmista kauneus- ja meikkitrendeistä ja haastattelee paikalla olevia tuotemerkkien edustajia.

Vinkkejä meikkien tekemiseen on luvassa kahdessa meikkausnäytöksessä, joissa Marianne meikkaa mallin Lumenen tuotteilla. Katsojilla on erinomainen tilaisuus seurata ammattilaisen työtä aivan lähietäisyydeltä ja kysellä työn vaiheista. Kello 12 näytöksessä loihditaan raikas kesäinen päivämeikki ja kello 14 juhlava iltameikki.

Kauniiseen meikkiin liittyy läheisesti myös huoliteltu kampaus. Niinpä meikkausnäytösten jälkeen Hius ja Kauneus Ateljeessa Wella Professionalsin asiantuntija kertoo ja näyttää, miten saadaan kätevästi ja nopeasti kauniit päivä- ja iltakampaukset. Kello 13 Marianne juontaa ensimmäisen kampausnäytöksen, jossa hänen tekemäänsä päivämeikkiin yhdistetään kaunis pikakampaus ja kello 15 Mariannen näyttävä iltameikki saa viimeisen silauksen juhlavasta kampauksesta. Samalla saadaan tietoa myös viimeisimmistä trendeistä hiusalalla. 

Mariannen vinkit kesään ja juhlakauteen

-Tänä kesänä luonnollisuus on valttia, kertoo Marianne Harjula. –Heleys ja raikkaus on in, hän kuvailee. Kulmakarvat saavat nyt näkyä, näyttävät kulmat ovat yksi kauden trendeistä, kuten runsaat huuletkin. Kesällä ihon ei tarvitse olla niin matattu, vaan iho saa kiiltää. Väreinä pastellisävyt ovat muotia, mutta spesiaalimpaa halutessa sinisen sävyt ovat suosittuja – niin eyelinerissä, kajalissa kuin luomiväreissäkin. –Näytöksessä tehtävässä iltameikissä tämä trendi näkyykin, sillä aion tehdä trendikkään sinisen smokey eye-juhlameikin, Marianne paljastaa. –Meikkausta tehdessä kerron muun muassa, miten eyeliner laitetaan ja miten rajauksella saa intensiivisyyttä katseeseen, hän vinkkaa. Loppusilauksena hän näyttää ripsitupsujen kiinnittämisen. –Ne avaavat silmää ja tuovat ekstraa katseeseen ja meikkiin, Marianne kertoo. Vaikka näytöksen iltameikki tehdäänkin näyttävänä, kesällä myös iltameikki voi olla kevyt.

Näytösten jälkeen Mariannelta voi tulla kyselemään vinkkejä tai vain juttelemaan. Hän myös auttaa tuotteiden valinnassa. Paikalla on runsaasti myös huipputuotemerkkien edustajia sekä hyviä tarjouksia. Tapahtumassa ovat Lumenen ja Wella Professionalsin edustajien lisäksi Joe Blascon, Nyxin, Max Factorin, Ahavan ja Lehtosuon konsulentit. Tarjouksin tapahtumassa ovat edellä mainittujen lisäksi mukana myös Isadora ja Rimmel.

Perjantaina paikalla on L’Oreal miesten ihonhoidon konsulentti ja miesten kosmetiikkaosastolla voi osallistua arvontaan, jossa pääpalkintoina on Sami Hyypiän signeeraamia jalkapalloja. Samanlaisen pallon voi voittaa myös Kyläkaupan Facebook-sivuilla ja Instagramissa käynnissä olevista kilpailuista.

« Takaisin