Kosmetologi Marjo Lagerstedt kertoo, että Unna Nordicin tuotteiden ja hoitojen tuoksumaailman ydin on raikkaan metsäinen.

Kosmetologi Marjo Lagerstedt kertoo, että Unna Nordicin tuotteiden ja hoitojen tuoksumaailman ydin on raikkaan metsäinen.

Kauneushoitola Somia Kauhavalla - monien elämysten paikka

13.3.2024

Uutuutena UNNA Nordic – hoidot ja tuotteet

Vivi Triballi

Kauneushoitola Somiaa Kauhavalla, on pyörittänyt jo seitsemän vuotta kosmetologi Marjo Lagerstedt.  Yrittäjällä on vahva tahto tarjota vastauksia kauneudenhoitoa ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin ja tarpeisiin, sillä asiakaspalvelu on hänelle sydämenasia.

Somia onkin täyden palvelun kauneushoitola, yksilöllisine hoitoineen.

  • Jokainen asiakas on yhtä arvokas ja tervetullut nauttimaan korkeatasoisista ihonhoidoista, laadukkaista Mary Cohr ihonhoitotuoteista ja Masters Colors meikeistä, sekä uusimmasta Unna Nordic -hoidosta, selittää kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon erikoistunut Marjo.

Unna Nordic tuotteet ovat täysin vegaanisia ja ne valmistetaan Suomessa Bernerin tehtaalla Helsingin Herttoniemessä. Tuotteilla on avainlipputunnus, joka kertoo vastuullisuudesta ja korkeasta kotimaisuusasteesta. Marjo kertoo iloisena, että Somiassa onnistuvat myös hoidot jaloille, käsille ja vartalolle, huipputuotteilla. Asiakkaita käy laidasta laitaan.

  • Hoidoissa käy monen ikäisiä, nuorista vanhuksiin ja olen saanut paljon ihanaa palautetta. Teen myös yksilölliset ehostukset arkeen ja juhlaan.

Lisäksi hoitolan Mary Cohrin Catiovital -laitehoidot tarjoavat nopean, kivuttoman ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle.

Uutuutena Unna Nordic elämyshoito

Unna Nordic -hoito on nyt Kauhavalla uusinta uutta. Kaikki hoitomenetelmissä käytettävät tuotteet tuoksuineen, tuovat villin metsän lähelle ja niissä käytettävä kosteuttava ainesosa on koivun mahlaa, ei vettä. Ei ihme, että Marjo Lagerstedt on täpinöissään uudesta hoitometodista, sillä se rentouttaa niin mielen kuin koko kehon, hoitaen ihoa hellävaraisesti. Lagerstedt pyytääkin jutun kirjoittavaa toimittajaa koekaniiniksi ja kehottaa tunnistamaan metsän tuoksuja. Hoito on yllättävän monipuolinen, alkaen kasvojenpuhdistuksella.

  • Tässä käytetään Usva-öljypuhdistusta, mikä hierotaan iholle hellävaraisesti ja poistetaan lopuksi lämpimillä, kosteilla Unna – froteekintailla, selvittää Marjo.

 Taustalla soi hiljainen, rentouttava musiikki ja hoito jatkuu Vilja –puhdistusemulsiolla. Sen jälkeen Viola – kuorinta tekee tehtävänsä. Iho kosteutetaan kuorinnan jälkeen Varpu – hoitovedellä. Aina – seerumi tulee seuraavaksi ja silmät saavat hohtoa kun silmänympäryksiin on sivelty Säde – seerumia.

  • Mitä vielä voi tehdä, ihmettelen, sillä hoito tuntuu jo tähän mennessä niin vaikuttavalta ja laaja-alaiselta.

Samalla Lagerstedt laittaa Vieno – öljyseerumia muutaman tipan kämmeniinsä ja alkaa rentouttavan paineluhieronnan kasvojen alueelle.

  • Sitten laitetaan Hertta – naamio, Marjo selittää ja suorittaa parhaillaan rentouttavaa kasvohierontaa, tehostaen vaikutusta muutamalla tipalla hoitovettä.

Lopuksi naamio poistetaan, tietenkin lämpimillä froteekintailla.

  • Luonnollisesti hoitovettä laitetaan kasvoille ja kaulalle, selostaa Marjo ja toistaa hoitovesikäsittelyn kosteutuksen tehostamiseksi.

Saan kasvoilleni paljon elinvoimaa Aina -seerumista ja Säde – silmänympärysseerumista.

  • Mitä tuoksuja tunnistit, juttelee Marjo.

Yritin tunnistaa metsän tuoksuja hoitotuotteissa ja kerron, että aistin ainakin vanamon hennon tuoksun, suopursun valloittavan aromin sekä kielon, pihkan ja joitakin muita tuoksuja, joita en osannut tarkasti nimetä, mutta muistin ne metsäretkiltä.  Kun katsoin hoidon jälkeen peiliin, niin kappas vain, silmäpussit olivat kadonneet ja peilistä katsoi pirtsakka toimittaja.

Rauhoittavien ja eheyttävien kauneushoitojen lisäksi Marjon ammattitaitoisella osaamisella onnistuvat erilaisten kauneustapahtumien, juhlien tai lastenkutsujen meikit sekä fantasiameikit ja meikkikouluakin yrittäjä myöntää pitäneensä asiakkaille.

« Takaisin