Esa Aution mukaan Hyundain yksi valteista on viiden vuoden takuu.

Esa Aution mukaan Hyundain yksi valteista on viiden vuoden takuu.

Kauhavan Autossa palvellaan ammattitaidolla

7.4.2016

Esa Aution mukaan Hyundain yksi valteista on viiden vuoden takuu.

Tomi Olli

Kauhavan Autossa on tehty asiantuntevaa autokauppaa vuodesta 1982 lähtien. Nykyisin yritys palvelee Hyundain merkkiliikkeenä.

- Hyundai on päämerkkimme, mutta valikoimassamme on toki luonnollisesti paljon muidenkin merkkien laadukkaita vaihtoautoja. Vuositasolla myymiemme autojen prosenttisuhde on noin 70-30 käytettyjen autojen eduksi, kertoo Kauhavan Auton omistaja Esa Autio.

Alkuvuosi on ollut autokaupassa lupauksia antava. Menopelit ovat vaihtaneet omistajaa piristyvään tahtiin myös Kauhavan Autossa.

- Alkuvuosi oli nousujohteista aikaa. Syynä kaupan piristymiseen lienevät ainakin romutuspalkkio sekä uusien autojen pienehkö veroale. Toivottavasti suunta jatkuisi samana tästä eteenpäinkin, Autio pohtii.

Huolto toimii

Kauhavan Auton suojista löytyy myös Hyundain asiantunteva merkkihuolto. Huolto ja korjaus onnistuvat toki muillekin automerkeille. Aution mukaan aika huoltoon on hyvä varata etukäteen.

- Huoltoon pääsee yleensä muutamassa päivässä. Mikäli eteen tulee pikaista toimintaa vaativa ongelma, pyrimme kuitenkin palvelemaan mahdollisimman nopeasti.

Kevät ja kesä ovat Kauhavan Autossa vilkkainta aikaa.

- Silloin käy eniten väkeä. Ostajia saattaa tulla pitkäkin matkan takaa, sillä haluttu auto on usein katsottu jo etukäteen netin välityksellä. Nykyään niin sanotut renkaiden potkijat ovat vähentyneet selkeästi, Autio toteaa.

Esa Aution mieleen on vuosien varrella jäänyt monenlaisia kauppatilanteita. Takavuosina tehtiin allekirjoituskin pelkällä puumerkillä.

- Silloin varttuneempi herrasmies osti auton toiselle henkilölle. Hänen allekirjoituksensa oli puumerkki, mikä sopi mainiosti. Onkin varmaa, että meillä riittää joustavuutta asiakkaan tarpeiden mukaan, Autio hymyilee.

« Takaisin