Kauhavan Auto on saanut uuden logon ja myymälä uuden ulkoasun.

Kauhavan Auto on saanut uuden logon ja myymälä uuden ulkoasun.

Kauhavan Auto uusi ilmettään

18.11.2021

Tomi Olli

Mennyt syksy on ollut Kauhavan Autossa kiireistä aikaa, autot ovat vaihtaneet omistajaa mukavaan tahtiin. Toimitusjohtaja Esa Autio on tyytyväinen myyntilukuihin.

- Myymme laadukkaita vaihtoautoja. Niiden kysyntä on ollut syksyllä vilkasta, eli kauppa on käynyt mukavasti.

Myytävät menopelit Kauhavan Auto hankkii Suomesta, Ruotsista sekä Saksasta.

- Tärkeintä on hyvä laatu, eli asiakkaat voivat luottaa meihin. Luottamus on ollut toimintamme kulmakivi siitä saakka kun yritys perustettiin vuonna 1981.

Kauhavan Autossa on myös tehty julkisivu-uudistuksia joiden myötä yritys on saanut uuden logon sekä myymälä uutta ulkonäköä.

- Oli aika antaa liikkeen ulkoasulle ja logolle uusi kuosi, joka korostaa tämän päivän kaupankäyntiä. Uudessa logossa taas kiteytyy ytimekkäästi ala millä toimimme, Autio sanoo.

 

Huolto toimii

Kauhavan Auton suojista löytyy myös Hyundain asiantunteva merkkihuolto. Huolto ja korjaus onnistuvat toki muillekin automerkeille. Aution mukaan aika huoltoon on hyvä varata etukäteen.

- Huollossa ovat työt lisääntyneet selkeästi. Tällä hetkellä huoltoon pääsee reilussa viikossa. Mikäli eteen tulee pikaista toimintaa vaativa ongelma, pyrimme kuitenkin palvelemaan mahdollisimman nopeasti.

Yrityksellä on myös muita palveluja.

- Sijaisauto järjestyy huollon ajaksi. Järjestämme asiakkaalle pyydettäessä myös muutoin paluukyydin kotiin. Lisäksi katsastamme auton tarvittaessa asiakkaan puolesta.

Toimitusjohtajan mieleen on vuosien aikana jäänyt monia ikimuistoisia hetkiä.

- Kerran varttunut herrasmies tuli nuoremman miehen kanssa kaupoille. Miehellä itsellään ei ollut ajokorttia, mutta hän osti auton piirtäen kauppasopimukseen ladonmuotoisen puumerkin, ja homma oli sillä kunnossa, Autio hymyilee.

Kauhavan Auton myynti palvelee maanantaista perjantaihin kello 9-17 ja lauantaisin kello 9-15. Huolto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8-16.30. Lisätietoja www.kauhavanauto.com

« Takaisin