Antti Myllyniemi muistuttaa, että huutokauppaa käydään reaaliajassa, eli korkein tarjous on nähtävissä koko ajan sivulla huutokauppa.karhubasket.fi

Antti Myllyniemi muistuttaa, että huutokauppaa käydään reaaliajassa, eli korkein tarjous on nähtävissä koko ajan sivulla huutokauppa.karhubasket.fi

Kauhajoen Karhubasket järjestää tuotehuutokaupan netissä

25.3.2020

Karisamuli Korpela

Tällä jutulla ja tässä numerossa erikseen nähtävällä ilmoituksella Kauhajoella toimiva, koripallon SM-sarjassa kaksi viimeisintä mestaruutta napannut Karhubasket julistaa internetin sivuilla huutokauppa.karhubasket.fi toteutettavan tuotehuutokaupan, jonka kesto on rapiat kaksi viikkoa, tarkemmin huhtikuun 12. päivään ja silloin kello 12.00 asti.

Kyseinen, itsenäinen seura jäsenineen on ollut aktiivinen varainhankinnoissa aina ja osana siitä samanlainen huutokauppa järjestettiin ensimmäisen kerran jo viime vuonna.

- Se onnistui hienosti heti ensi yrittämällä, kertoo mainitun huutokaupan toista kertaa organisoiva Antti Myllyniemi Karhu Basketista.

- Palaute oli tosi hyvää, eli niin mukana olleet huutajat, joukkue, kuin sen taustavoimat olivat tyytyväisiä, hän jatkaa.

- Kuten viime vuonna, fyysisesti tavaratuotteet ovat tälläkin kertaa uusia ja tasokkaita, joissa puhutaan tuotekohtaisissa ohjehinnoissa  parhaimmillaan yli kolmestakymmenestä  tuhannesta eurosta, hän korostaa.

Ja jatkaa, että huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneet saavat kyseiset tavarat haltuunsa suoraan vastaavilta yrityksiltä.   

 

Trukit sieltä kalliimmasta päästä

Myllyniemen mukaan listalla on kaksi trukkia - täysin uutta vastaava akkukäyttöinen Still RX 20-16 vuosimallia 2011 ja Kubotan dieselmoottorilla varustettu Hyundai 18D-95 vuosimallia 2018,  joka on kuitenkin käytännössä käyttämätön.

- Nostokyky ensin mainitulla on 1600 kiloa ja jälkimmäisellä 1800 kiloa, joten nämä ovat aivan täysiä pelejä, hän muistuttaa.

Mistä tämmöinen idea tuli sitten ilmoille, siihen tulee vastaus välittömästi.

- Tämä on tässä muodossa toteutettuna Karhubasketin toimijoiden keskuudessa syntynyt ja  oikeastaan välittömästi toimeenpantu ajatus,  jonka takana olemme koko joukolla. Siis aivan samoin kuin otteluissa pelikentillä, kertoo aiemmin myös Karhun jalkapallo- ja yleisurheilujaostoille normaalin huutokaupan järjestänyt.

Entäs olikohan toisen huutokaupan järjestäminen jo viime vuonna päätetty, myös siihen saa vastauksen nopsaan.

- Ei oikeastaan. Mutta toki se kyti takaraivossa ja lopulta päätimme pitää pyörät edelleen pyörimässä, ja tuoda samalla myös jotain erilaista kehiin. Toisaalta meillähän oli jo hyväksi todetut sapluunat ja tietokoneohjelmat valmiina viime vuodesta, Myllyniemi toteaa. 

« Takaisin