Ei sitä tarvitse Viinasten kun kotia tulla niin on kylällä jo muutakin epäilyttävää matkaajaa kun vaan kotiväki.

Ei sitä tarvitse Viinasten kun kotia tulla niin on kylällä jo muutakin epäilyttävää matkaajaa kun vaan kotiväki.

Kätkänjoen kesäteatterissa Mooseksen penninpyöritys

30.6.2021

Esitykset ovat jo alkaneet

Alueellisesti suositun Kätkänjoen kesäteatteri esittää jälleen, sillä kauden 16. esitykset ovat jo alkaneet. Raimo Suurosen komediassa ”Mooseksen penninpyöritys” tapahtumat sijoittuvat värikkäälle 70-luvulle Mooses ja Alma Viinasen pihapiiriin ja kylänraitille. Kun huhuja alkaa kiertämään rahoista ja lottovoittajista, ovat pian liikekannalla eritoten pankinjohtaja Loponen kuin myös riehakas motoristi, outo matkaaja, maanmittaaja, konekauppias, päivämies, piika, renki ja vähän Mannerheimikin.

Näytelmän rooleissa nähdään Teuvo Viitasaari, Mari Ylinen, Pentti Pykälämäki, Anneli Palolampi, Katja-Marja Ristolainen, Pekka Lyly, Tiina Pollari, Meiju Palomäki, Teijo Pienimäki, Teija Mesimäki, Emma Heikkilä ja roolinsijaisena Janne Vuorela. Esityskausi on valmistunut yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston ja Alavuden kaupungin vapaa-aikatoimen kanssa. Näytelmän on ohjannut Janne Vuorela.

Seuraava esitys jo tänä iltana

Esityskausi alkoi tiistaina 29.6. ja näytöksiä on vielä jäljellä kahdeksan, joista seuraava tänä-torstaina klo19. Järjestäjätahot toivovat katsojien tulevan paikalle terveinä ja flunssanoireettomina.

Näytökset järjestetään Kätkänjoen kylätalolla Alavudella (Takakakatu 92, 63430 Kätkänjoki). Koko näytelmäohjelmisto on nähtävissä www.katkanjoenkesateatteri.fi

« Takaisin